Sen allerji testi yaptır canımyok diye biliyorum ama sanırım varmış,baksana hastalıklar sırayla gelip selam verip gidiyor.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen allerji testi yaptır canımyok diye biliyorum ama sanırım varmış,baksana hastalıklar sırayla gelip selam verip gidiyor.![]()
evet yaptırayım nevoşum,sanırım polenlere karşı var,bugün balkon yıkadım,sapsarı su aktı resmen,hep polen.gözlerim şuan ekrana bulanık bakıyoSen allerji testi yaptır canımBenimde allerjim var
![]()
Canım bu mevsimde yeşil,çimen,hava,polen herşey çarpıyorevet yaptırayım nevoşum,sanırım polenlere karşı var,bugün balkon yıkadım,sapsarı su aktı resmen,hep polen.gözlerim şuan ekrana bulanık bakıyo![]()
aaa çok geçmiş olsun sana da canım,zor ya gerçektenCanım bu mevsimde yeşil,çimen,hava,polen herşey çarpıyorİlaç alırsın düzelir
Benimde her yıl bu aylarda her yerim kabarır![]()
Sana olur mu hiçBana mı?![]()
Sağol canımaaa çok geçmiş olsun sana da canım,zor ya gerçekten
2 antibiyotik birde fısfıs gargaram var ama bademciğim için,du bakalım gözüm daha ne işler açacak başıma,şaka gibi ya bir haftadır hastayım,biri bitiyor diğeri başlıyor,eşimden de utanmaya başladım![]()
Nevoşum kaymaklı ekmek kadayıfım.Kayısı reçelimSana olur mu hiç![]()
İyiyim canım sen nasılsınnevosssssss nasilsin bacim![]()
seni gorupte keyfim yerine gelmez miiiiİyiyim canım sen nasılsınKeyfin yerinde
![]()
Datlum![]()
seni gorupte keyfim yerine gelmez miiii![]()
Çok geçmiş olsun canımo alerji beni de bitiriyor tatlım ya. Yaz kış gece gündüz. Hart hart hart her yerim kaşınıyor kabarıyor.
![]()
iyi habibtemmmmm goz damlasi kullandik gecti cok sukur arabistan sicagi ve tozu yaramadiTeşekkür ederim
Senin çocuk hastaydı galibaNasıl iyi oldu mu
![]()
kadin cagirsaydin yamikimmm yaaaa neden kendini o kdar yordunkineÇok geçmiş olsun canımBenim bu aylarda kaşıntı oluyor,diğer zamanlarda boğazda gıcık ve nefes almakta zorluk çekiyorum
![]()
İyi çok şüküriyi habibtemmmmm goz damlasi kullandik gecti cok sukur arabistan sicagi ve tozu yaramadi![]()
Bende de alerji var. Hapsurmaktan biktimmmo alerji beni de bitiriyor tatlım ya. Yaz kış gece gündüz. Hart hart hart her yerim kaşınıyor kabarıyor.
![]()
hatayliyimmm aslen dee esimin isi nedeyle arabistana geldikİyi çok şükürNerde yaşıyorsun
![]()