Allah kolaylık versin canımhatayliyimmm aslen dee esimin isi nedeyle arabistana geldik![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kolaylık versin canımhatayliyimmm aslen dee esimin isi nedeyle arabistana geldik![]()
sagol bitanmemmmm iste boyleee gurbet ellerdeyiz sevdiklerimizden uzaktaAllah kolaylık versin canım![]()
Geçmiş olsun HemşomBende de alerji var. Hapsurmaktan biktimmm![]()
Çok uzak değil
sagol bitanmemmmm iste boyleee gurbet ellerdeyiz sevdiklerimizden uzakta![]()
sağolasin zekzi NevosGeçmiş olsun Hemşom![]()
Çok geçmiş olsun canımBenim bu aylarda kaşıntı oluyor,diğer zamanlarda boğazda gıcık ve nefes almakta zorluk çekiyorum
![]()
Bende de alerji var. Hapsurmaktan biktimmm![]()
Bende yaa. Gece uykudan uyaniyorumben te böyleyim. Abartmıyorum inan.
Bende yaa. Gece uykudan uyaniyorumburnumun içi hep yara yaz kış
![]()
Şu aradaki ''z''yi atalım zeki olsun barisağolasin zekzi Nevos![]()
Benim hapşuruk arada oluyor,ama diğerleri varSağol canım sana da. Ben de hepsi var ve yılın 12 ayı. Boğaz akıntım da var.Burnum hep tıklaı. Bir hapşurmaya başladım mı ard arda 7-8 kez filan
zekzi nevoş dimek,bundan sonra bende mi öyle desemsağolasin zekzi Nevos![]()
Tabi canm bilmiyo musun? Nevosun lakabi,zekzi nevos'turzekzi nevoş dimek,bundan sonra bende mi öyle desem![]()
akıllı kadının hali başka oluyo demekkiŞu aradaki ''z''yi atalım zeki olsun bari![]()
Hayir zekzi nevosŞu aradaki ''z''yi atalım zeki olsun bari![]()
Yok Prensesim harbi dalga geçiyorzekzi nevoş dimek,bundan sonra bende mi öyle desem![]()
Tabi canm bilmiyo musun? Nevosun lakabi,zekzi nevos'tur![]()
Atalım diyorum kabul etmiyor prensesimakıllı kadının hali başka oluyo demekki![]()
Yok ben nickimi seviyorum değiştirememHayir zekzi nevosnickini değişsene
![]()
sen böyle çok daha güzelsin nevoşum,ne zeki,ne zekzi,sadece nevreste,ayy erkek olsam kesin çok hatun tavlardım heAtalım diyorum kabul etmiyor prensesim![]()