Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.261 EnHarbiKiz .!.: hepsi yalan ben gerçeğim pinolii ver kız açık adresini sana karpuz yolluycam Genişletmek için tıkla... Gaza geldin gibi geldi bana
EnHarbiKiz .!.: hepsi yalan ben gerçeğim pinolii ver kız açık adresini sana karpuz yolluycam Genişletmek için tıkla... Gaza geldin gibi geldi bana
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.262 EnHarbiKiz .!.: aynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zaten bende veriyom gazı -vay anasınııııı nasıl yaptın yaaaa ben hiç yapamıyorum öyleeee - ne sandın kızııımm senin kocan her şeyi yapar anlaştık yok öyle bişey yaaa ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeter Genişletmek için tıkla... Onada şükür
EnHarbiKiz .!.: aynen yaa her eve 1 tane yeter niye kendimi yorayım adam yapıyo zaten bende veriyom gazı -vay anasınııııı nasıl yaptın yaaaa ben hiç yapamıyorum öyleeee - ne sandın kızııımm senin kocan her şeyi yapar anlaştık yok öyle bişey yaaa ben hayrıma yolda gelirken dilenciye 50 kuruş verdim o yeter Genişletmek için tıkla... Onada şükür
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.263 EnHarbiKiz .!.: pinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zaman Genişletmek için tıkla... Yol bende yardım ederim
EnHarbiKiz .!.: pinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zaman Genişletmek için tıkla... Yol bende yardım ederim
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.264 Nevreste .!.: Gaza geldin gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... biliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum Nevreste .!.: Yol bende yardım ederim Genişletmek için tıkla... hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo
Nevreste .!.: Gaza geldin gibi geldi bana Genişletmek için tıkla... biliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum Nevreste .!.: Yol bende yardım ederim Genişletmek için tıkla... hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.265 Nevreste .!.: Çok uyanıksın Aramızda kalsın bu taktiği bende uyguluyorum Pinko bizim duygularımızla oynuyor Genişletmek için tıkla... Ne alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu Bi o alabilir dedim, almak istese alır
Nevreste .!.: Çok uyanıksın Aramızda kalsın bu taktiği bende uyguluyorum Pinko bizim duygularımızla oynuyor Genişletmek için tıkla... Ne alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu Bi o alabilir dedim, almak istese alır
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.266 EnHarbiKiz .!.: pinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zaman Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Yol bende yardım ederim Genişletmek için tıkla... EnHarbiKiz .!.: biliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo Genişletmek için tıkla... Yavaş yolun E başka
EnHarbiKiz .!.: pinkonun bir gün saçını yolcam ama dur bakalım ne zaman Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Yol bende yardım ederim Genişletmek için tıkla... EnHarbiKiz .!.: biliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo Genişletmek için tıkla... Yavaş yolun E başka
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.267 EnHarbiKiz .!.: biliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo Genişletmek için tıkla... BilmezmiyimYürü be hemşom kim tutar seniAkşam eve gidince Dünya Mutfağına açılsanÇok güzel yemekler yaparsın Çok değilde biraz bozuyor
EnHarbiKiz .!.: biliyosun nevoş ben gazla çalışıyorum hak ediyo dimi,seninde kafanı bozuyo Genişletmek için tıkla... BilmezmiyimYürü be hemşom kim tutar seniAkşam eve gidince Dünya Mutfağına açılsanÇok güzel yemekler yaparsın Çok değilde biraz bozuyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.268 pinkstrap .!.: Ne alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu Bi o alabilir dedim, almak istese alır Genişletmek için tıkla... Biliyorum onun kesin saklı bir sandığı vardır
pinkstrap .!.: Ne alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu Bi o alabilir dedim, almak istese alır Genişletmek için tıkla... Biliyorum onun kesin saklı bir sandığı vardır
pinoli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 7.010 6.632 198 40 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.269 EnHarbiKiz .!.: hepsi yalan ben gerçeğim pinolii ver kız açık adresini sana karpuz yolluycam Genişletmek için tıkla... Yaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin
EnHarbiKiz .!.: hepsi yalan ben gerçeğim pinolii ver kız açık adresini sana karpuz yolluycam Genişletmek için tıkla... Yaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.270 pinkstrap .!.: Ne alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu Bi o alabilir dedim, almak istese alır Genişletmek için tıkla... sensin var yemez,gizli zenginsin kızım sen pinkstrap .!.: Yavaş yolun E başka Genişletmek için tıkla... hızlı yolcaz,tavuk tüyü yolar gibi zaten senin saçın kedi tüyü gibi seyrelk,iki yolmada elimizde kalır
pinkstrap .!.: Ne alakası var, sen bilmiyor musun Harbinin var yemez olduğunu Bi o alabilir dedim, almak istese alır Genişletmek için tıkla... sensin var yemez,gizli zenginsin kızım sen pinkstrap .!.: Yavaş yolun E başka Genişletmek için tıkla... hızlı yolcaz,tavuk tüyü yolar gibi zaten senin saçın kedi tüyü gibi seyrelk,iki yolmada elimizde kalır
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.271 pinkstrap .!.: Yavaş yolun E başka Genişletmek için tıkla... Hazır ol bugün seni yolmaya geleceğizMüsait misin
pinkstrap .!.: Yavaş yolun E başka Genişletmek için tıkla... Hazır ol bugün seni yolmaya geleceğizMüsait misin
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 37 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.272 pinoli .!.: Yaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin Genişletmek için tıkla... uuuu beybiiiiii
pinoli .!.: Yaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin Genişletmek için tıkla... uuuu beybiiiiii
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.273 EnHarbiKiz .!.: sensin var yemez,gizli zenginsin kızım sen hızlı yolcaz,tavuk tüyü yolar gibi zaten senin saçın kedi tüyü gibi seyrelk,iki yolmada elimizde kalır Genişletmek için tıkla... Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem Nevreste .!.: Hazır ol bugün seni yolmaya geleceğizMüsait misin Genişletmek için tıkla... Haftaya gelin, biraz daha uzasın
EnHarbiKiz .!.: sensin var yemez,gizli zenginsin kızım sen hızlı yolcaz,tavuk tüyü yolar gibi zaten senin saçın kedi tüyü gibi seyrelk,iki yolmada elimizde kalır Genişletmek için tıkla... Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem Nevreste .!.: Hazır ol bugün seni yolmaya geleceğizMüsait misin Genişletmek için tıkla... Haftaya gelin, biraz daha uzasın
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.274 pinkstrap .!.: Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem Haftaya gelin, biraz daha uzasın Genişletmek için tıkla... Tamam günü konuşalım sonra
pinkstrap .!.: Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem Haftaya gelin, biraz daha uzasın Genişletmek için tıkla... Tamam günü konuşalım sonra
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.275 pinoli .!.: en yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledin Genişletmek için tıkla... Karpuz yerken resim çekip atcam sana
pinoli .!.: en yakın arakdaşım sen bu kızları boşver. 1 dilim karpuz için 1 saattir ağlattılar beni. Bak sen yağmasan bile gürledin Genişletmek için tıkla... Karpuz yerken resim çekip atcam sana
pinoli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 1 Eylül 2014 7.010 6.632 198 40 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.276 Nevreste .!.: Biz ağlamayana ekmek vermiyoruz Genişletmek için tıkla...
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.528 15.845 298 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.277 pinoli .!.: Yaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin Genişletmek için tıkla... kız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn..
pinoli .!.: Yaz en yakın arkadaşım. Nikin gibi sen de harbisin Genişletmek için tıkla... kız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn..
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.528 15.845 298 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.278 pinkstrap .!.: Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem Haftaya gelin, biraz daha uzasın Genişletmek için tıkla...
pinkstrap .!.: Önce senin paranı bitireyim sonra kendi parama geçcem Haftaya gelin, biraz daha uzasın Genişletmek için tıkla...
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.279 Kakao ve Ben .!.: kız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn.. Genişletmek için tıkla... Yok mu artıran
Kakao ve Ben .!.: kız yolcam tüylerinii.. en yakın arkadaş neymişş ben sana paket çay göndereyimm.. haa ne dersinn.. Genişletmek için tıkla... Yok mu artıran
B Be_Ni_1012 Dört yapraklı yoncayız:) Kayıtlı Üye 6 Ocak 2014 5.231 3.690 198 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #1.280 Be_Ni_1012 .!.: Sıcacık bazlamaya buyurmazmısınızEki Görüntüle 1518478 Turkıye mutfagı Genişletmek için tıkla... Kakao ve Ben .!.: evet ya bende bazlama biliyorum (beni)dedi dızlama deyin.. nerden çıktı bu dızlamaa. Genişletmek için tıkla... Kiz ben bazlama dedimya bizdede bazlama dizlama nerden cikti afiyet olsun hepinize ustune uyku iyi giderdide iki cocukla ne mumkun kizi kresten al alisveris yap anca geldim eve
Be_Ni_1012 .!.: Sıcacık bazlamaya buyurmazmısınızEki Görüntüle 1518478 Turkıye mutfagı Genişletmek için tıkla... Kakao ve Ben .!.: evet ya bende bazlama biliyorum (beni)dedi dızlama deyin.. nerden çıktı bu dızlamaa. Genişletmek için tıkla... Kiz ben bazlama dedimya bizdede bazlama dizlama nerden cikti afiyet olsun hepinize ustune uyku iyi giderdide iki cocukla ne mumkun kizi kresten al alisveris yap anca geldim eve