Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.707 166.343 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #101 Nevreste .!.: İkiniz birbirinizi yapın benim için hiç sorun değil Genişletmek için tıkla... Senide alalım niyeki seyansımızı genişletelim
Nevreste .!.: İkiniz birbirinizi yapın benim için hiç sorun değil Genişletmek için tıkla... Senide alalım niyeki seyansımızı genişletelim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #102 ____PAPATYA____ .!.: Düşünmüyorum canım, dünya mutfağı çok uzak bana:)) Yok canım yarışmalardan yana şanssızım ben Genişletmek için tıkla... Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var pinkstrap .!.: Evet çorbalardaydı o Offf Nevoş ya torpil yap gelinine Genişletmek için tıkla... Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister
____PAPATYA____ .!.: Düşünmüyorum canım, dünya mutfağı çok uzak bana:)) Yok canım yarışmalardan yana şanssızım ben Genişletmek için tıkla... Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var pinkstrap .!.: Evet çorbalardaydı o Offf Nevoş ya torpil yap gelinine Genişletmek için tıkla... Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #103 ____PAPATYA____ .!.: Ben de iyiyim canım Genişletmek için tıkla... Doğum günü nasıl geçti ne aldınız?
____PAPATYA____ .!.: Ben de iyiyim canım Genişletmek için tıkla... Doğum günü nasıl geçti ne aldınız?
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.707 166.343 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #104 EnHarbiKiz .!.: Efserrrr efserrrr sokakta "1dknizi ayirir misiniz? Anket yapacağız" deyip 1saat oyalayan yakamiza yapisan anketorler gibisin Genişletmek için tıkla... Ben mi
EnHarbiKiz .!.: Efserrrr efserrrr sokakta "1dknizi ayirir misiniz? Anket yapacağız" deyip 1saat oyalayan yakamiza yapisan anketorler gibisin Genişletmek için tıkla... Ben mi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #105 Efser .!.: Senide alalım niyeki seyansımızı genişletelim Genişletmek için tıkla... Ben sizin gibi katılmam demiyorum Zaten iş başa düşünce katılacağımTariflere bakmam lazım
Efser .!.: Senide alalım niyeki seyansımızı genişletelim Genişletmek için tıkla... Ben sizin gibi katılmam demiyorum Zaten iş başa düşünce katılacağımTariflere bakmam lazım
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #106 Nevreste .!.: Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister Genişletmek için tıkla... Ne Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın
Nevreste .!.: Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister Genişletmek için tıkla... Ne Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 36 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #107 Efser .!.: Ben mi Genişletmek için tıkla... Evettt
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #108 EnHarbiKiz .!.: nevos kendimi camdan attirma bana yamıh şefin önderlik.etsin sana Genişletmek için tıkla... O geçen kategoride önderlik etti bizeSen bu kuralı bilmiyorsun galiba
EnHarbiKiz .!.: nevos kendimi camdan attirma bana yamıh şefin önderlik.etsin sana Genişletmek için tıkla... O geçen kategoride önderlik etti bizeSen bu kuralı bilmiyorsun galiba
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 36 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #109 Nevreste .!.: O geçen kategoride önderlik etti bizeSen bu kuralı bilmiyorsun galiba Genişletmek için tıkla... Durup.durup kural çıkarma benim başıma
Nevreste .!.: O geçen kategoride önderlik etti bizeSen bu kuralı bilmiyorsun galiba Genişletmek için tıkla... Durup.durup kural çıkarma benim başıma
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #110 pinkstrap .!.: Ne Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın Genişletmek için tıkla... Prensesin kazandığı yarışmadan itibaren herkese verilecekÖncekiler sayılmıyor
pinkstrap .!.: Ne Değişti ki harbilere verildiği için de ben istiyorum, o zaman onların da Olmasın Genişletmek için tıkla... Prensesin kazandığı yarışmadan itibaren herkese verilecekÖncekiler sayılmıyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #111 EnHarbiKiz .!.: Durup.durup kural çıkarma benim başıma Genişletmek için tıkla... Bu kuralı yeni ekledik
EnHarbiKiz .!.: Durup.durup kural çıkarma benim başıma Genişletmek için tıkla... Bu kuralı yeni ekledik
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #112 Nevreste .!.: Prensesin kazandığı yarışmadan itibaren herkese verilecekÖncekiler sayılmıyor Genişletmek için tıkla...
Nevreste .!.: Prensesin kazandığı yarışmadan itibaren herkese verilecekÖncekiler sayılmıyor Genişletmek için tıkla...
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #113 Nevreste .!.: Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister Genişletmek için tıkla... Hangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum pinkstrap .!.: Doğum günü nasıl geçti ne aldınız? Genişletmek için tıkla... Doğum günü yarın canım:) Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı
Nevreste .!.: Yaptığımız,bildiğimiz o kadar çok dünya mutfağından yemek varEn azından arap mutfağı var Canım benimle ilgili değilAyrıca sana verilse herkes ister Genişletmek için tıkla... Hangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum pinkstrap .!.: Doğum günü nasıl geçti ne aldınız? Genişletmek için tıkla... Doğum günü yarın canım:) Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.707 166.343 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #114 EnHarbiKiz .!.: Evettt Genişletmek için tıkla... Aşk olsun görevini içra eden bir hipnozcuya hakaret ediyosun anketçi diyerek
EnHarbiKiz .!.: Evettt Genişletmek için tıkla... Aşk olsun görevini içra eden bir hipnozcuya hakaret ediyosun anketçi diyerek
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #115 ____PAPATYA____ .!.: Hangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum Doğum günü yarın canım:) Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı Genişletmek için tıkla... Tamam araştırma yaparsan bulursunBen yardımcı olurum
____PAPATYA____ .!.: Hangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum Doğum günü yarın canım:) Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı Genişletmek için tıkla... Tamam araştırma yaparsan bulursunBen yardımcı olurum
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 36 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #116 Nevreste .!.: Bu kuralı yeni ekledik Genişletmek için tıkla... O zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii Efser .!.: Aşk olsun görevini içra eden bir hipnozcuya hakaret ediyosun anketçi diyerek Genişletmek için tıkla... efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom
Nevreste .!.: Bu kuralı yeni ekledik Genişletmek için tıkla... O zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii Efser .!.: Aşk olsun görevini içra eden bir hipnozcuya hakaret ediyosun anketçi diyerek Genişletmek için tıkla... efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #117 Nevreste .!.: Tamam araştırma yaparsan bulursunBen yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Ya sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırak Zaten tariflerim rağbet görmüyor resimlerle uğraştığımla kalıyorum
Nevreste .!.: Tamam araştırma yaparsan bulursunBen yardımcı olurum Genişletmek için tıkla... Ya sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırak Zaten tariflerim rağbet görmüyor resimlerle uğraştığımla kalıyorum
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.707 166.343 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #118 ____PAPATYA____ .!.: Hangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum Doğum günü yarın canım:) Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı Genişletmek için tıkla... Okuyorum okuyorum diyorum bunu tanıyorum ama kim vuslatımmmm
____PAPATYA____ .!.: Hangi yemek nereye ait hiç bilmiyorum ben Nevoş, beğendiğim tarifin kökenine bakmadan yapıyorum Doğum günü yarın canım:) Ben ayakkabı aldım, çocuklar da keten gömlek aldı Genişletmek için tıkla... Okuyorum okuyorum diyorum bunu tanıyorum ama kim vuslatımmmm
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #119 Harbi madalyanda gözüm kaldı, sürekli ona takılıyor gözlerim Birkaç gün ödünç versene
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.707 166.343 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #120 EnHarbiKiz .!.: O zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom Genişletmek için tıkla... İlgi alanım sensin
EnHarbiKiz .!.: O zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom Genişletmek için tıkla... İlgi alanım sensin