Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #121 EnHarbiKiz .!.: O zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom Genişletmek için tıkla... Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsun
EnHarbiKiz .!.: O zaman benden sonrakileri kapsar,beni.kapsamaz kiiii efserim az ötede icra et görevini hadi yavrum,hadi guzum,hadi benim güzel gözlü hemsom Genişletmek için tıkla... Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #122 ____PAPATYA____ .!.: Ya sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırak Zaten tariflerim rağbet görmüyor resimlerle uğraştığımla kalıyorum Genişletmek için tıkla... Tamam
____PAPATYA____ .!.: Ya sen oy verenlerin peşine düşsene benim peşimi bırak Zaten tariflerim rağbet görmüyor resimlerle uğraştığımla kalıyorum Genişletmek için tıkla... Tamam
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #123 Efser .!.: Okuyorum okuyorum diyorum bunu tanıyorum ama kim vuslatımmmm Genişletmek için tıkla... Hadi ya ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:)
Efser .!.: Okuyorum okuyorum diyorum bunu tanıyorum ama kim vuslatımmmm Genişletmek için tıkla... Hadi ya ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:)
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #124 Nevreste .!.: Tamam Genişletmek için tıkla... Ama bir tane madalya verilirse düşünebilirim
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #125 ____PAPATYA____ .!.: Hadi ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:) Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa bu kim diye profile baktımCiddi değişim olmuş
____PAPATYA____ .!.: Hadi ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:) Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa bu kim diye profile baktımCiddi değişim olmuş
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #126 ____PAPATYA____ .!.: Ama bir tane madalya verilirse düşünebilirim Genişletmek için tıkla... Madalya nasıl alınıyor biliyorsun
____PAPATYA____ .!.: Ama bir tane madalya verilirse düşünebilirim Genişletmek için tıkla... Madalya nasıl alınıyor biliyorsun
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #127 Nevreste .!.: Ben ilk defa bu kim diye profile baktımCiddi değişim olmuş Genişletmek için tıkla... Haha gerçekten mi Rütbe yazım değişmemişti ama
Nevreste .!.: Ben ilk defa bu kim diye profile baktımCiddi değişim olmuş Genişletmek için tıkla... Haha gerçekten mi Rütbe yazım değişmemişti ama
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 36 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #128 ____PAPATYA____ .!.: Harbi madalyanda gözüm kaldı, sürekli ona takılıyor gözlerim Birkaç gün ödünç versene Genişletmek için tıkla... Al kuzum senin olsun Efser .!.: İlgi alanım sensin Genişletmek için tıkla... efser illa diyosun ki gel evimi taşla Nevreste .!.: Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsun Genişletmek için tıkla... Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık
____PAPATYA____ .!.: Harbi madalyanda gözüm kaldı, sürekli ona takılıyor gözlerim Birkaç gün ödünç versene Genişletmek için tıkla... Al kuzum senin olsun Efser .!.: İlgi alanım sensin Genişletmek için tıkla... efser illa diyosun ki gel evimi taşla Nevreste .!.: Prenses ile başlamıştık sen 2. oluyorsun Genişletmek için tıkla... Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.707 166.343 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #129 ____PAPATYA____ .!.: Hadi ya ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:) Genişletmek için tıkla... Kuşlara sordum söylediler doğum günün kutlu olsun canım
____PAPATYA____ .!.: Hadi ya ben tanıdın sandım:)) Nasıl tanıdın Nevoş gibi profile mi baktın yoksa:) Genişletmek için tıkla... Kuşlara sordum söylediler doğum günün kutlu olsun canım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #130 Nevreste .!.: Madalya nasıl alınıyor biliyorsun Genişletmek için tıkla... Doğal yollardan alamıyorum biliyorsun
Nevreste .!.: Madalya nasıl alınıyor biliyorsun Genişletmek için tıkla... Doğal yollardan alamıyorum biliyorsun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #131 ____PAPATYA____ .!.: Haha gerçekten mi Rütbe yazım değişmemişti ama Genişletmek için tıkla... İmzanda aynı Beklemediğim bir değişim olunca şaşırdım galiba
____PAPATYA____ .!.: Haha gerçekten mi Rütbe yazım değişmemişti ama Genişletmek için tıkla... İmzanda aynı Beklemediğim bir değişim olunca şaşırdım galiba
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.707 166.343 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #132 EnHarbiKiz .!.: Al kuzum senin olsun efser illa diyosun ki gel evimi taşla Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık Genişletmek için tıkla... Kayınvaldem beni korur gel taşla ne olur
EnHarbiKiz .!.: Al kuzum senin olsun efser illa diyosun ki gel evimi taşla Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık Genişletmek için tıkla... Kayınvaldem beni korur gel taşla ne olur
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #133 EnHarbiKiz .!.: Al kuzum senin olsun efser illa diyosun ki gel evimi taşla Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık Genişletmek için tıkla... Sana bir yaranamıyorumHep hain hep hain
EnHarbiKiz .!.: Al kuzum senin olsun efser illa diyosun ki gel evimi taşla Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık Genişletmek için tıkla... Sana bir yaranamıyorumHep hain hep hain
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.385 614.554 1.098 Malatya 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #134 ____PAPATYA____ .!.: Doğal yollardan alamıyorum biliyorsun Genişletmek için tıkla... Boşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zaten
____PAPATYA____ .!.: Doğal yollardan alamıyorum biliyorsun Genişletmek için tıkla... Boşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zaten
yamukprenses Guru Kayıtlı Üye 15 Aralık 2009 9.220 14.619 498 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #135 EnHarbiKiz .!.: nevos kendimi camdan attirma bana yamıh şefin önderlik.etsin sana Genişletmek için tıkla... kız şefliğim mi kaldı benim,yeni şefimiz sensinhoş ben şefken de pek bir işine yaramadım nevrestenin ama olsun
EnHarbiKiz .!.: nevos kendimi camdan attirma bana yamıh şefin önderlik.etsin sana Genişletmek için tıkla... kız şefliğim mi kaldı benim,yeni şefimiz sensinhoş ben şefken de pek bir işine yaramadım nevrestenin ama olsun
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #136 EnHarbiKiz .!.: Al kuzum senin olsun efser illa diyosun ki gel evimi taşla Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık Genişletmek için tıkla... Nevoş madalyayı bana tranfer et Harbi ödünç verdi Harbim Efser .!.: Kuşlara sordum söylediler doğum günün kutlu olsun canım Genişletmek için tıkla... Benim değil tatlım, eşimin doğum günü var da yarın, bugün onun için hediye alış verişine çıkmıştık
EnHarbiKiz .!.: Al kuzum senin olsun efser illa diyosun ki gel evimi taşla Nevos aliye rona gibisin ha,işin gücün hayınlık Genişletmek için tıkla... Nevoş madalyayı bana tranfer et Harbi ödünç verdi Harbim Efser .!.: Kuşlara sordum söylediler doğum günün kutlu olsun canım Genişletmek için tıkla... Benim değil tatlım, eşimin doğum günü var da yarın, bugün onun için hediye alış verişine çıkmıştık
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 36 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #137 Efser .!.: Kayınvaldem beni korur gel taşla ne olur Genişletmek için tıkla... Bence seni,kendine siper eder o zalim kadin efser Nevreste .!.: Sana bir yaranamıyorumHep hain hep hain Genişletmek için tıkla... Demek ki taktiklerinde hata var
Efser .!.: Kayınvaldem beni korur gel taşla ne olur Genişletmek için tıkla... Bence seni,kendine siper eder o zalim kadin efser Nevreste .!.: Sana bir yaranamıyorumHep hain hep hain Genişletmek için tıkla... Demek ki taktiklerinde hata var
EnHarbiKiz Mikemmel Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2012 30.291 60.018 798 36 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #138 ____PAPATYA____ .!.: Nevoş madalyayı bana tranfer et Harbi ödünç verdi Harbim Benim değil tatlım, eşimin doğum günü var da yarın, bugün onun için hediye alış verişine çıkmıştık Genişletmek için tıkla... kurban olsun kız sanamadalyada neymisssss
____PAPATYA____ .!.: Nevoş madalyayı bana tranfer et Harbi ödünç verdi Harbim Benim değil tatlım, eşimin doğum günü var da yarın, bugün onun için hediye alış verişine çıkmıştık Genişletmek için tıkla... kurban olsun kız sanamadalyada neymisssss
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.707 166.343 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #139 Nevreste .!.: Boşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zaten Genişletmek için tıkla... Demisünnet çoçuğuna altın takılmış gibi
Nevreste .!.: Boşver bak benimde yokHiç güzel durmuyor zaten Genişletmek için tıkla... Demisünnet çoçuğuna altın takılmış gibi
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.027 798 30 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen #140 Nevreste .!.: İmzanda aynı Beklemediğim bir değişim olunca şaşırdım galiba Genişletmek için tıkla... Doğru ya imza da değişmdi
Nevreste .!.: İmzanda aynı Beklemediğim bir değişim olunca şaşırdım galiba Genişletmek için tıkla... Doğru ya imza da değişmdi