Ohhh ne güzel oluyorHep baskı yapiyo bana pinkom,köşelerde sıkıştırıyo,saçını yolarim senin diyo![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohhh ne güzel oluyorHep baskı yapiyo bana pinkom,köşelerde sıkıştırıyo,saçını yolarim senin diyo![]()
Benim kıymetimi bilmedinHainnn gadınnnn![]()
Benim kıymetimi bilmedin![]()
Ben o kadınlar arasına girmiyorum galiba çabuk yumuşarım![]()
Bitmeeezzzz![]()
Bende çabuk yumuşarim aslındaBen o kadınlar arasına girmiyorum galiba çabuk yumuşarım![]()
BiliyorumBende çabuk yumuşarim aslında![]()
Nevos bugun cok komik bi konu vardi gördün müBiliyorum![]()
Yok ben genelde kaçırıyorum konularıNevos bugun cok komik bi konu vardi gördün mü![]()
Dur ben sana ozetleyeyimYok ben genelde kaçırıyorum konuları![]()
Dur ben sana ozetleyeyimkız internete,televizyona numarasini vermiş. Ordan bi adam almış numarasini aramış bunu. Seyinin resmini göndermiş
sizce benmle ciddi mi,evlenir mi diyo
![]()
Baya bi geyik döndü,koptum yorumlara yaaYok artık
O konu gerçek olamaz![]()
Size eğlence çıkmışBaya bi geyik döndü,koptum yorumlara yaasessiz sedasiz kapandi konu
![]()
Korka korka yazdım banlancam diye ama bişey olmadi,bugünde yırttmSize eğlence çıkmış![]()
Hiç akıllı olmuyorsunKorka korka yazdım banlancam diye ama bişey olmadi,bugünde yırttm![]()
Cok gecmıs olsun cnm uzuldum ınsallah onemlı bısey cıkmazEvet canım eşimi aradım iş yeri yakındı geldi hemen. Allah'ım bu anı bir daha yaşamak istemiyorum: (
Çok üstüme geliyo![]()
Efser rahat bırak arkadaşımı![]()
Ben miHep baskı yapiyo bana pinkom,köşelerde sıkıştırıyo,saçını yolarim senin diyo![]()