Ondan olabilirNevoş takipi bırak dedim oldu herhalde..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan olabilirNevoş takipi bırak dedim oldu herhalde..
Evet Ablam seçenek işaretli olmayınca bildirim gelmiyor.Neyse buldun gözünaydın![]()
Senin kuzenin mi var? Ben neden bilmiyorumPinkom ben evde değildim ya kuzenim yazmış![]()
Ben bu yüzden albümlere yorum yapmaktan korkuyorumBirde albümde buldum takibi kaldır didi kaldırdım
Pinkom sütlü kahve bile ısmarladı sanaSenin kuzenin mi var? Ben neden bilmiyorum
Hadi ordan Şişko bile demişsin![]()
Ben bu yüzden albümlere yorum yapmaktan korkuyorumZaten bir sürü bildirim geliyor birde onlar olursa
![]()
Hanım ablaPinkocan gelmişşşşş![]()
Senin bildirim seçeneklerinde birşey vardır ablamMaille ne alaka yani,yorum yapınca niye gelirki![]()
Battı balık yan gider muhabbetine çevirmişPinkom sütlü kahve bile ısmarladı sana![]()
Sabah geldi yaa senle bugün konusmadik ya ondan haberin yokSenin kuzenin mi var? Ben neden bilmiyorum
Hadi ordan Şişko bile demişsin![]()
Iyiyim çok şükür adracım toparladım. Uyuyakalmıştım, biraz önce uyandım, sabaha kadar nöbet artıkPinko hoşgeldin.Nasılsın canım?![]()
Benden destek bekliyormuş PinkomBattı balık yan gider muhabbetine çevirmiş
Bir de deli Demiş![]()
Hanım abla
Kv de mi oluyorsun? Çok ayıp kızının yaptığı, bu yaşta seni kv demi yapacak![]()
Senin bildirim seçeneklerinde birşey vardır ablam![]()
Nevos sen bi sus kandircam ben onu izin vermiyosunKesin öyledir![]()
Gelmez bir daha umarımPinkocan
Heee valla öyle oluyormuşum
Onuda yok ettim zaten
Harbi harbiiSabah geldi yaa senle bugün konusmadik ya ondan haberin yokterbiyesiz şişko mu demiş bideee
sorarim ben ona
![]()
Tamam susuyorumNevos sen bi sus kandircam ben onu izin vermiyosun![]()