- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
boşver nevoş şimdi bunları düşünmeyelim,daha 35 e çoookkkkk var.Sen bu yıldan sonra bende önümüzdeki yıldan sonra bir süre 35 kalalım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşver nevoş şimdi bunları düşünmeyelim,daha 35 e çoookkkkk var.Sen bu yıldan sonra bende önümüzdeki yıldan sonra bir süre 35 kalalım![]()
aynı anda yazmışız be_ni canım,iyigecelerBende kactım kızlar fena uykusuzum
Iyı geceler
Bıdaha sazıye muhabbetı duymıyım keleslı ablamın kelesıyle.......yakarım sızı benı topıgı herseyı![]()
İyi geceler canım,Allah rahatlık versinben de kaçıyorum artık genç ve güzel hanımlarherkese iyigeceler,tatlı rüyalar,Allah rahatlık versin.
![]()
Haklısınboşver nevoş şimdi bunları düşünmeyelim,daha 35 e çoookkkkk var.![]()
O zaman cok etkılenmemıssındır yoksa uyum saglamak zor olurduevet küçüktüm canım,okulları hep burada okudum.senin yurtdışında olduğun belli ama,dışarı fotoğrafların ve yemeklerde kullandığın görseller farklı ve bir harika![]()
Benı gorende 25 falan dıyoHaklısınYaşımızı göstermiyoruz o yüzden sorun yok
![]()
Maşaallah canımBenı gorende 25 falan dıyo
Kızımı kardesın mı dıye sormuslardı bı defa![]()
Hıssettıgımız yastayız zaten dımıMaşaallah canım![]()
Nedennnnnn....??????? ve sebepppmutlu değilim
![]()
Ablam hayırlı olsunÇok şükür atlatmışsın
Nasıl geçti
![]()
Cok hos evet
Kızın ıcın ve hepınız ıcın hayırlısı olur ınsallah![]()
Bence de nevos. Zaten o bölümü sen yonetiyosun ekleyiverBirde ediler arası en zekzi oldum
Bu yıl enlerde bu kategori olsun kesin ben seçilirim![]()
Günaydın hayırlı cumalar ablaammGünaydınlar hayırlı cumalar olsun![]()
Bence de nevos. Zaten o bölümü sen yonetiyosun ekleyiver
Günaydın hayırlı cumalar ablaamm![]()
Günaydınlar ve hayırlı cumalar ..ayy ne mutluyum ne mutlu yıllık iznime çıkıyorum ayolll..oğlumla gezmelerin dibine vurucamm..
![]()
Tamam AblacımSağol nevoşum anlatırım bir ara
Sağol hayırlısı olsun artık![]()