Sizin,Osmanlı ile derdiniz nedir?!
Osmanlı 650 yıl boyunca,''Adalet''İle hüküm sürmüş bir Devletti! Dünyanın, karşısında tir tir titrediği tek devletti!
Bak şimdi kalkıp size burada 4 evliliği anlatacak değilim! 4 evlilik Farz degil! ve 4 evliliği bırakın, 2 evlilikten bile kaçınılması gerektiği,tek evliliğin en hayırlı olduğunu Anlatan ''Ayeti''Okumadıysanız şayet, bu benim değil sizin ayıbınız! (Şayet dini yorum yasak olmasaydı,size buarada tek tek bunu delilleriyle açıklardım.Ama maalesef dini yorum yapmak yasak

)
Tek eşlilik derken?! Resmi nikah kıyana kadar,en az bir düzüne erkek veya kadınla birlikte olan bireyleri görmemiş olmanız mümkün değil sanırım!
Dini,kendince yorumlayıp da yaşayan, din tacirleri yüzünden,DİNİ Suçlamak ne kadar mantıksız bir durum.
Şimdi benim çıkıp da, Atatürkün getirdiği yasalar yüzünden,Atatürkün kurduğu partinin adamları yüzünden,28 şubat sürecin de,Eğitim alamadım diyerek,atatürkü suçlamam ve ona hakaret etmem,sizce ne kadar mantıklı olur acaba?!
Sap ile, Samanı ayırt edemeyen insanlar ile, daha fazla polemiğe giremem maalesef

Siz, osmanlının son günlerine bakarakdan, 650 yılı yok sayacak kadar, zekisiniz!!! maşallah