Hayır, eşim Bursa'da genel olarak tanınan bir firmanın -aile şirketleri- hissedarlarından. Gittiği çoğu yerde tanınır. Evli olduğunu bilirler. Aramızda 9 yaş var ama beni genelde 18-19 sanıyorlar eşim de 26 yaşlarında görünüyor. Eşimle daha önce gittiğim atıştırmalık alıp çıktığım bir mekanın yıllardır çalışanları, ben son 5 aydır düzenli olarak her sabah gittiğimden dolayı orada yaşayan bir öğrenci olduğumu sanıyorlar. O sırada karnımda hafif çıkıyor. Yaşımı zaten küçük gösteriyorum. Eşimle veya benimle herhangi muhabbetleri yok. Doğumdan sonra gidiyoruz eşimle ben daha lohusayım, yine bir şeyler alıp çıkıyoruz. Bı sefer büyük kızımızda bizimle. İki hafta sonra ben bu defa tek başıma gidiyorum her zaman ki gibi. Alacağımı alıp çıkacağım, aylardır kadınla bakışıyoruz. Sonunda bebeği nazlatırken dayanamayıp, "Çok genç anne olacak kadar ne acelen vardı, kaç yaşındasın, " diye laf atıyor. "İlk kızım da çok gençtim," diyorum. Şaşırıyor, "O senin kız mıydı,"... böyle saçma sapan bir muhabbetin ortasında Görüklenin köyünden bir ablanın teki ile kendimi buluyorum. Sonradan diyor ki ben de seni üniversiteden öğrenci sanmıştım.