“Dünya senin etrafında dönmüyor” dedi

Darlamayın adamı
Geldiğinde sadece benimle görüşeceksin di mi demeyin mesela
Ya da üst üste aramayın
O zaman duzelir her şey.

Biraz "cool" olun rica ederim. Tek işiniz nisanliniz olmuş. Dünyanız onun etrafında dönüyor. Göbek bağınız bir kesilmedi herhalde bu kadar üzerine düşecek ne var? Tarihte ilk nişanlı çift siz değilsiniz. Kendinize zaman ayırın. Başka uğraşlar bulun. Bütün sosyalleşme aracı olarak nisanlinizi görmüşsünüz. Ayrı bireylersiniz siz. Sürekli dip dibe mıç mıç olamazsınız. Çok bunaltıcı hareketleriniz. Hele "sadece benimle görüşeceksin" isteği tam bir fecaat. Onun da ailesi ve arkadaşları var. Hepsiyle görüşmek isteyebilir. Sizinle de görüşür. O kendine yaşam alanı ayırmış işte siz de ayırın. Kız dünyayı sizden ibaret görmüyor demek ki. Siz de görmeyin. Evlenince çok üzülürsünüz yoksa.

Daha önce de bir üye yazmis arkadaşın psikolojik sorunlari varmış. Gerçi kimse yazmasa da böyle olduğu anlaşılıyor çünkü hareketleri ve düşünceleri sağlıklı değil o yüzden burda kızın üstüne çok gidilnesini doğru bulmuyorum.

Arkadaşım senin yapacağın şey belli gidip psikolojik destek alacaksın. Bir hayat böyle takıntı ile geçmez, o kadar düşüncelerin yanlış ki nişanlın yerinde kim olsa senin beklentilerini karşılayamaz. Otur bir düşün hata sende mi diye ve bu kadar insan neden aynı şeyleri söylüyor diye. O yüzden git kendine bir iyilik yap ve tedavi ol, dediğim gibi sorun sende.

Gerçi nişanlın da sana tedavi olman ve psikoloğa gitmen için destek olsa iyi olurdu ama adam bıkmış demek ki. Tedavi olmazsan çok yakında ayrılır bence senden. Bunu istemiyorsan-kendin için istemesen bile-tedavi ve psikolog sart

oldu bile maalesef :KK43: arama bunaltma bak beni diyo suratıma bile kapıyor işim var bunaltmmaaaa beni diyor mesajda bak yeter kapatıcam telefonu diyor

ayyy ben onları hayatta diyemem hem izin vericekler onun gitmesine ben burda ağlıcam bi de tatlı al naısl derimm, onlara vefalı onlar ne dese o ama bneim suratıma kapatmalar küfürler bikmem ne ben onun in hiçim ama sevmesem var ya çoktan bırakmıştım değmiyo beniö yptıklrıma

Ayy ozur dileyerek soyluyorum ama icim sisti. Sizin hayattaki tek sifatiniz bu adamin nisanlisi olmak mi? Okulunuz ya da isiniz , herhangi bir amaciniz yok mu? Kendinize deger vermeyen bir adami sevmeyi nasil icinize sindiriyorsunuz ben anlayamadim. Adam size zerre saygi duymuyor, hakaret ediyor, suradiniza telefon kapatiyor ama hala cok seviyorum da cok seviyorum. Anlayamadim...

Bizim bir arkadasinin senin gibi kiz arkadasi vardi. Devamli adamda birseyler "düzeltmek" istiyordu. Devamli gözüne baka dursun istiyordu felanda filanda. Sonuc: oglan ayrildi sonunda.günde kac kere ariyorsunuz ki acmiyor? Kendinize hakaret edilmesine ne olursa olsun müsade etmeyin

kesin dönüş yapana kadar görüşmeyelim dedim tamam gelirin oraya seni görmem kabul mü dedi ya sen salak mısın falan dedim ne alakaa bensiz dedim
en son işte sadece beni değil ailesi dostlarını da görecekmiş yani dünyada sadce ben yokmuşum o zaman onlarla görüşsün dimi ?
Şaka mı yapıyorsunuz? Tabiki herkese vakit ayıracak. Doğru söylemiş dünya sizden ibaret değil

Adamin bir yerlerini kaldirmamissin.

Adami bunaltmissin.

Dunya senin etrafinda donmuyor..haki nisanlin.

Biraz rahat birak
50 kere arama birak o arasin.
Birgun arasmayin mesela nolur?
Olmezsin merak etme

sabah aradı uyandırdı beni sadece senle görüşücem geldiğimi de kimseye söylemiycem dedi bende yok eğer onlarla görüşmek iatiyorsan onlarla görüş zaten görüşünce üzülücem falan dedim yok ben senle görüşmek istiyorum dedi

sabah aradı uyandırdı beni sadece senle görüşücem geldiğimi de kimseye söylemiycem dedi bende yok eğer onlarla görüşmek iatiyorsan onlarla görüş zaten görüşünce üzülücem falan dedim yok ben senle görüşmek istiyorum dedi
Ya adam cidden iyi dayanıyor bir silkelenin kendinize gelin bu ne ya. Bu nasıl bencillik adam heralde dostuyla akrabasıyla görüşecek. Siz böyle devam edin adam kaçar gider erkekler çok sıkmaya gelemezler.
Biraz cool olun, halk tabiriyle kendinizi ağırdan satın

Nişanlısınız ama davranışlarınız çocuk gibi. Adamın tüm zamanını sizinle geçireceği varsa da uzaklaşır sizden.
" sadece benimle görüşücen dimi" Yani böyle bir diyalog düşünüyorum çok itici geliyor. Kadın erkek fark etmez her insan bunalır böyle bir istekten.

Siz adamla çok ilgilendim şımarttim sanıyorsunuz.

Adam bana çok baskı yapıyorsun, beni bunaltıyorsun diyor.

Aradaki çizgiyi görmüyorsunuz.

herkes çok ilgilenmişsiniz diyor ama size +100000000000 katılıyorum. keşke anlayabilse konu sahibesi arkadaşım da.

eşimle 6 ay nişanlı kaldık. o süre içinde yanılmıyorsam 1 kez geldi benim olduğum şehre o da resmi nikah içindi. sevgiliyken de ayda, belki 1,5 ayda bir gelirdi ve biz gündüz 4-5 saat görüşürdük sonra beni evime bırakır arkadaşlarının yanına giderdi. o zaman kendimi paraladığıma kızıyorum. şimdi 7/24 birlikteyiz ve görüşeceğimiz başka kimse yok eş dost akraba vs. şimdi arada uzaklaşmak, kafa dinlemek istesem de olmuyor. evliliği bekleyin ve adamı çok darlamayın lütfen.

resmen koşarak kaçacağım manita tipisin :D

kendine adamdan başka uğraşacak işler bulsan böyle insanın ömrünü yersin ben adamı yerinde olsam hattı falan değişitirirdim kaçmak için

Neden sürekli ilgi bekliyor ve ilgi gosteriyorsunuz ilgi ile daraltma arasindaki farkı kaçırmışsınız.ne yazık ki evlenince dahada uzak kalacak sizden .

Erkek olup surayi okusam yeminle evlenmekten korkardim o ne yahu.. simdi benim kardesim baska bir sehirde calisacak, aylar sonra yasadigi yere donecek ama nisanlisi bizimle gorusturmeyecek, dusunemedim :27: bu nasil bir ego arkadas vay anasini.. hangi hakla boyle bir seye zorlarsiniz? Yarin o cocugun ailesi gelip gorusmedigini duydugunda size karsi cok tatli hisler besleyecekler, ben o cocugun ailesi olaydim unutun siz bu evliligi derdim.. gerci aileye gerek yok adam da sizden kacmis gitmis zaten eziyet gibisiniz..

eşimle 6 ay nişanlı kaldık. o süre içinde yanılmıyorsam 1 kez geldi benim olduğum şehre o da resmi nikah içindi. sevgiliyken de ayda, belki 1,5 ayda bir gelirdi ve biz gündüz 4-5 saat görüşürdük sonra beni evime bırakır arkadaşlarının yanına giderdi. o zaman kendimi paraladığıma kızıyorum. şimdi 7/24 birlikteyiz ve görüşeceğimiz başka kimse yok eş dost akraba vs. şimdi arada uzaklaşmak, kafa dinlemek istesem de olmuyor. evliliği bekleyin ve adamı çok darlamayın lütfen.
işte sorun burda bizim ne zaman evleneceeğimiz belli değil...... 2 seneyi geçti sadece söz oldu

Back
X