Şampuan ve Saç Kremleri Dünyaca ödüllü Türkiye'ye yeni gelen Thomas Taw saç bakım setini kullanan var mı?

Bebekce92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2011
1.394
3.033
333
İstanbul
Verdiği vaatler çok fazla iddialı. Ben iki set sipariş verdim. 2 set kargo dahil 149 tl. Saçları ayda 7 cm uzattığını, dökülmeleri azalttığını, beyazlığı giderdiğini, yağlanmayı engellediğini ve tamamen bitkisel olduğunu iddia ediyor. Merak ettim yorumlarını okudum gerçekten haftada 2cm uzayanlar dahi var. Acaba kullanan var mı çok merak ediyorum... İçeriğinde argan yağı, hindistan cevisi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytin yağı, bamiks ampul varmış.

Sitesi şu şekilde;

http://thomastaw.co/index.php

Ben de daha 5 dk önce rastladım foruma bakayım kullanan var mı dedim. 7 cm hayal gibi inşallah işe yarar canım haberlerini bekliyoruz:)

her bakimli sac uzar ama böylesi imkansiz birsey , ki beyazlari azaltma diyor bu tam imkansiz birsey mümkün degil ....

Merhaba Arkadaşlar, az önce ürünü inceledim. Thomas Taw'ın Elidor tanıtımındaki resimleri üzerinden photoshop geçilerek yeni bir ürün yaratılıp satışa sunmuşlar..Sakın bu sahtekarlığa aldanıp ürünü sipariş etmeyin.

Biz geçen hafta sipariş verdik arkadasımla. Geçen hafta perşembede elimize ulaştı. Toplam 4 kutu aldık ikisini o ikîsini bn kullanıcaktım. Daha ilk yıkamadan saçlarımızı rezil etti ama dedik az daha deneyelm nede olsa iade garantili. Dün de dedik artık olmuyo saçlarımızı mahfetti arayıp iade edelm. Aradık iade etmek istediğimizi söledik bize iade bölümü suan cok yogun aktaramıupruz diye akşama kadar oyaladılar. Sora biz aramaya devam ettik telefonlarımıza cvp vermemeye başladılar. Bende ablamdan aradım o numarayı tanımıyolar hemen açarlar diye. Gerçekten de ablamdan arayınca actılar. Sabahtan beri iade bölümüne aktaramıyorm diyen insanlar sonunda aktardı bizi ve bize söledikleri şey iadeniz 7 gün içinde iade edilebilir bugun sizin 8. Gününüz. Alırken kesinlikle böyle bi bilgi vermiyolar 1 ay içinde iade edebilirsnz diyolar. Faturanın arkasındada öle yazıyomus cayma hakkı 7 gün diye. Ama ben eminim 7 gün öncesinde de yolladaydık kabul etmiceklerdi. Daha bi hafta kullanığm şampuanın işe yaratıp yaramadığını nasıl anlıcam ki ben. Tuzak yani tamamen. Sakın almayın benden tavsiye

Verdiği vaatler çok fazla iddialı. Ben iki set sipariş verdim. 2 set kargo dahil 149 tl. Saçları ayda 7 cm uzattığını, dökülmeleri azalttığını, beyazlığı giderdiğini, yağlanmayı engellediğini ve tamamen bitkisel olduğunu iddia ediyor. Merak ettim yorumlarını okudum gerçekten haftada 2cm uzayanlar dahi var. Acaba kullanan var mı çok merak ediyorum... İçeriğinde argan yağı, hindistan cevisi yağı, defne yağı, sarımsak özü, zeytin yağı, bamiks ampul varmış.

Sitesi şu şekilde;

http://thomastaw.co/index.php
ben yorumları okuyunca gercekten cok sinir oldum kullanmadan nasıl boyle net konusuluyor.bizzat kendim 2haftadır kullanyrm ve sacımdakı degısıklık muthıs.4cm de uzama vAr .cok sasırdım yorumlara.

Back
X