Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin. İnternetten araştırma yapıp bulabilirsiniz bence, tedavisi vardır gibi geliyor.Enazından etkileri en aza indirme imkanı..
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Soğuktan elleri ayakları moraran bir yakınım var ama terleme hiç yok.
Teşhis konulmadı.
Geçmiş olsun Allah şifalar versin. hayat dört dörtlük olmuyor. kiminin fiziksel, kiminin ruhsal sağlığı bozuk. garip garip soru soranlar, önce kendilerine baksın. özgüvenini etkilemesin. sadece görsellik diyorsun. inşallah bi mucizeyle düzelirsin.
bak bende sağlıklı görünüorum ama allerjilerim var. yüzümde çıkan kabarıklıklar. allerjik astımım. örneğin sıcaktan soğuğa, soğuktan sıcağa çıkınca hapşuruklarım. hayat bu, Allah başka dert vermesin.
Merhaba arkadaşlar. Kendimi çok çaresiz, özgüveni tamamen yitik biri olarak hissediyorum. Teşhisi olan fakat tedavisi olmayan bi rahatsızlığım var. Damarlara bağlı dolaşım bozukluğu var, ileri safhada kangrene sebep oluyor. Şöyle açıklayayım, en ufak bi sıcaklık değişiminde ellerim ve ayaklarım kızarıp morarıyo. ve aşırı derecede terliyo.. çünkü damarlar büzüşüyo ve elim ayağımda kan birikmesi olduğundan kızarıyo hemen. Ağrı vs.. olarak bi rahatsızlığı yok. Sadece görsellik olarak çok moralim bozuluyo. çünkü sıkıldım artık "ellerin neden kızarıyo" diyen insanlardan.. ayaklarım da morardığı zaman çok çirkin duruyo, kimsenin yanında çorapsız gezemiyorum. Hayatımda hiç açık ayakkabı (hele ki çorapsız ayakkabı) giyemedim çünkü terlik bile terleyen ayaklarımda kayıyo. Her tanıştığım insanın eline ayağına bakıyorum, he kendimle kıyaslıyorum. Çok şükür eli ayağı olmayan insanlardan değilim. İsyan değil haşa... Ama bu durum özgüven eksikliğine sebep oluyo. Düşünsenize kimse görmesin diye elimi ayağımı saklıyorum, elimin teri değmesin diye insanlarla tokalaşamıyorumÇevremde kimsede görmedim bu durumu, bu yüzden tek olduğum için dahada mutsuzum. Sizin tanıdığınız böyle insanlar var mı ? Yoksa gerçekten yapayalnız mıyım...
öncelikle geçmiş olsun. eşimde de aynı hastalık var ama terleme durumu söz konusu değil bildiğim kadarıyla küçük bir cerrahi işlemle bu sıkıntıdan kurtulmak .mümkün en azından eşimin doktoru böyle söylemişti gerçi eşim bu işleme yanaşmadığı için sonucu nasıl olur konusunda bilgim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?