• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyadaki bütün kötü kaynanalar ..... tamammı!

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
ben hayatımda bu kadar iftiracı, yalancı, karaktersiz, aç gözlü, para için kendini öldüren, biraz bile terbiyesi olmayan, hep hayatıma müdahale eden, herşeye karışan, bir insan görmedim tam bir çingene. Dün akşam geldi benimle kavga etti kocam zaten iyi bir insan değil ama zorla boşayın birbirinizi diyor. 1 yaşındaki kızımın pisikolojisini bozmuş sirekli ona bağırıp çağırıp küfür ediyor kızım onun yanından geldiğinde geceleri uyuyamıyor uykusunda ağlıyor. Götürmezsem yanına ağlar terbiyesiz gelini torununu göstermez ona. Tekrar söylüyorum tam bir ORUSPU.

çok doldum kazen abi kusura bakma burdan başka içimi dökebileceğim bir yer yok. şimdi bana ceza verebilirsin. Saygılar.

E simdi bunu dedin de ne oldu?!En Büyük KK

Cocuğun var, evliliğe devam edeceksen bununla uygun şekilde mücadele etmeyi öğren kardeşim.. Kv ardından kufur edince hiiiicbirsey değişmiyor. Kaldi ki, o işi yapan kadına bile o.... derken utanır insan. İnsansa yani...

önümde iki tane kayanana vardı hep biri babanem biri ananem . Babanem aynı sizin kaynananız gibi ananemse benim gördüğüm tek kötü huyu bana hizmet etsinler kısmıydı kayanana lafına çok sinir olurdu Allah sizede evlat verince siz ne olacaksınız derdi ve şöyle bir sonuç çıkardım :D iyiside var iyi olanlara kaynana değil eşimin annesi deniliyor evlilik yoluyla benim de annem oldu manasına geliyor bu laf . Kaynana gibi bu kadın benim eşimin annesi olamaz kaynımın annesidir manasına gelmiyor :D küçüklükten beri hep bunu düşünmüşümdür :D :D

Back
X