- 13 Aralık 2015
- 9.396
- 15.715
- 198
- Konu Sahibi Bayan mimik
o kelime yerine baska seyler kullansaydınız neticede esinizin annesi ona oyle demeniz esinizede hakaret oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle hitap eden bir geline çok şirret kaynana yakışır""."..
Ne olursa oldun hitap ettiği bir anne ve kadın. Hiçbir kadına bu söz yakışmaz. Ayrıca daha Nasıl yazıldığını bile bilmiyor :)
Kaynanani kov evden gorusme cocugunuda gonderme!Ben doğum yaptığım gün bile gelip saldırdı bana. O benim kızıma köpek gibi birsürü kelime kulanmasını biliyor asla insanlara kifür eden biri değilim ama zorla küfür ettiriyorlar.
Benim kaynanam anne değil zamanında çocuklarını döverken evin duvarları kapıları kan içinde kalıyormuş kocam bunu kendi ağzıyla söyledi. Anne kelimesi bana göre kutsaldır sadece doğum yapmakla anne olunmuyor bazı şeylerin hakkı verilmeli.Ne olursa oldun hitap ettiği bir anne ve kadın. Hiçbir kadına bu söz yakışmaz. Ayrıca daha Nasıl yazıldığını bile bilmiyor :)
Ben doğum yaptığım gün bile gelip saldırdı bana. O benim kızıma köpek gibi birsürü kelime kulanmasını biliyor asla insanlara kifür eden biri değilim ama zorla küfür ettiriyorlar.
İşte bunlar hep iletişim eksikliğiben hayatımda bu kadar iftiracı, yalancı, karaktersiz, aç gözlü, para için kendini öldüren, biraz bile terbiyesi olmayan, hep hayatıma müdahale eden, herşeye karışan, bir insan görmedim tam bir çingene. Dün akşam geldi benimle kavga etti kocam zaten iyi bir insan değil ama zorla boşayın birbirinizi diyor. 1 yaşındaki kızımın pisikolojisini bozmuş sirekli ona bağırıp çağırıp küfür ediyor kızım onun yanından geldiğinde geceleri uyuyamıyor uykusunda ağlıyor. Götürmezsem yanına ağlar terbiyesiz gelini torununu göstermez ona. Tekrar söylüyorum tam bir ORUSPU.
çok doldum kazen abi kusura bakma burdan başka içimi dökebileceğim bir yer yok. şimdi bana ceza verebilirsin. Saygılar.
Sizin gibi düşünenler inanın bana istisnadır. Keske azinlikta olan kısım kötü kvler olsaydı.Yooo benim kaynana kötü değildir valla.
Melek de değil ama kötü biri değil.
Zararsız en azından.
Aslında çok bir şey beklemez aklı başında bir gelin.
Zarar vermesin, huzur bozmasın yeter.
Başka ihsan istemem..
Bence tüm gelinler için böyle bir şey yok yani.
Kötü kaynana, kayınpeder, görümce, kayın, elti kötü olan kim varsa bence de öyledir konu sahibi :)
Şimdi sakin ol. :)
Hemen niye cagiriyosun yaDüzelttim pardon konuyu görünce![]()
oha yaf!benimki sadece mahallede kovalarmış :)Benim kaynanam anne değil zamanında çocuklarını döverken evin duvarları kapıları kan içinde kalıyormuş kocam bunu kendi ağzıyla söyledi.
Evet ikisi aynı zatenKocan iyi bir insan degilse kaynananin sucu yok. Armut da dibine dusmus yani
Sok ikisini ic ice matruska gibi ve sepetle madem. Ne ugrasiyorsun?Evet ikisi aynı zaten