• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyadaki bütün kötü kaynanalar ..... tamammı!

o kelime yerine baska seyler kullansaydınız neticede esinizin annesi ona oyle demeniz esinizede hakaret oluyor

Böyle hitap eden bir geline çok şirret kaynana yakışır""."..

Ne olursa oldun hitap ettiği bir anne ve kadın. Hiçbir kadına bu söz yakışmaz. Ayrıca daha Nasıl yazıldığını bile bilmiyor :)

Her anneye, her kadına veya her insana şahsen saygı duymuyorum.
Saygı bir sıfatla elde edilmez, tavırlarla, kaliteli duruşla kazanılır.

Bence bilerek öyle yazmış.
Ya kötü kelimeyi site kabul etmediği için ya da kendince az biraz sansürlemek için.:)

Böyle geline ancak öyle kaynana olur, kadın melek de olsa siz delirtmişsinizdir.

Kim bilir ne yaptı da bu hale geldiniz diyemeyeceğim, zira yuvanızı bile dağıtsa, iftira bile atsa o lafı hakettiğini hiç sanmıyorum. İftiracı diyin yalancı diyin arabozucu fesat diyin. Ama bu çok ağır bir laf. Hadi onu geçtim, kendinizinki dışında diğer kaynanalarla alıp veremediğiniz ne?

insan hiçbir zaman bu seviyeye gelmemeli
anlaşamıyorsanız boşanın kendinize olan saygınız için
hem bu ortamda büyüyen bir çocuktan mı bahsediyoruz biz yazık ki ne yazık

Ne olursa oldun hitap ettiği bir anne ve kadın. Hiçbir kadına bu söz yakışmaz. Ayrıca daha Nasıl yazıldığını bile bilmiyor :)
Benim kaynanam anne değil zamanında çocuklarını döverken evin duvarları kapıları kan içinde kalıyormuş kocam bunu kendi ağzıyla söyledi. Anne kelimesi bana göre kutsaldır sadece doğum yapmakla anne olunmuyor bazı şeylerin hakkı verilmeli.

Son düzenleme:
Ben doğum yaptığım gün bile gelip saldırdı bana. O benim kızıma köpek gibi birsürü kelime kulanmasını biliyor asla insanlara kifür eden biri değilim ama zorla küfür ettiriyorlar.

İnanırım..
Valla rahatlıyorsan et.
Yalan değil benim de etmişliğim var :D

Benimkide oyle yaninda kocaman bekar oglu var hala hastayim diye benim esime nazlaniyor. Bana guluyor arkamdan konusuyor. Kayinpederim iyi yapti kurtulduuu :halay:

ben hayatımda bu kadar iftiracı, yalancı, karaktersiz, aç gözlü, para için kendini öldüren, biraz bile terbiyesi olmayan, hep hayatıma müdahale eden, herşeye karışan, bir insan görmedim tam bir çingene. Dün akşam geldi benimle kavga etti kocam zaten iyi bir insan değil ama zorla boşayın birbirinizi diyor. 1 yaşındaki kızımın pisikolojisini bozmuş sirekli ona bağırıp çağırıp küfür ediyor kızım onun yanından geldiğinde geceleri uyuyamıyor uykusunda ağlıyor. Götürmezsem yanına ağlar terbiyesiz gelini torununu göstermez ona. Tekrar söylüyorum tam bir ORUSPU.

çok doldum kazen abi kusura bakma burdan başka içimi dökebileceğim bir yer yok. şimdi bana ceza verebilirsin. Saygılar.
İşte bunlar hep iletişim eksikliği :işsiz:
Saydırcaksan da bize değil ilgilisine saydıracaksın konu sahibesi, sağlıksız da olsa bi iletişim olur aranızda. Bakarsın bi iki probleminizi çözersiniz, olmadı inceldigi yerden kopar boşanma yönünde bi motivasyon olur. :KK53::KK53:

Yooo benim kaynana kötü değildir valla.
Melek de değil ama kötü biri değil.
Zararsız en azından.

Aslında çok bir şey beklemez aklı başında bir gelin.
Zarar vermesin, huzur bozmasın yeter.
Başka ihsan istemem..

Bence tüm gelinler için böyle bir şey yok yani.

Kötü kaynana, kayınpeder, görümce, kayın, elti kötü olan kim varsa bence de öyledir konu sahibi :)
Şimdi sakin ol. :)
Sizin gibi düşünenler inanın bana istisnadır. Keske azinlikta olan kısım kötü kvler olsaydı.

Back
X