• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyadaki bütün kötü kaynanalar ..... tamammı!

Hepsi dememişş bütün kötüler için demiş. Hak verıyorum ona bu kadar kötüyse dünyanın en kötü sıfatını almaya mahkumdur. İnsan gıbı olsaydı da o..luk yapcana analık yapsaydı

Bir kere o oruspu diye yazılmaz önce bunu öğren, ayrıca ilerde sen de kaynana olacaksın, yani müstakbel orospu adayı mı oluyorsun bu durumda? Çok utanç vericisin!
Sizin yazdiginizin konu sahibinin yazdigindan farki ne:olamaz:
O kelimeyi defalarca tellafuz etmissiniz:süslü:

Ya o.r.spu lafina niye bu kadar taktınız ki? Para için bedenini satan kişi yalancidan,iftiracidan,hirsizdan daha iyidir sonuçta. Kendinden başka kimseye bir zararı yok.
Bence konu sahibi kayınvalidesine iltifat etmiş.
konu sahibi iltifat etmemiş
kayınvalide çirkin bir kişilik
eş berbat haliyle çok kötü bir evliliğin ortasında bir masum yarın oda kötü bir kişilik olursa kimden hesap soracak yada ben kötüyüm diyecek mi babam babaannem annem ailemden bunu gördüm psikolojisine sahip olacak
eğer anne kendini bebeğini düşünüyorsa dürüstse izin vermez
ya anne çok korkak
ya anne çok çaresiz
ya annede enaz onlar kadar hatalı
ya anne aptal
aksi taktirde bu şekilde bir hayata geleceğe izin vermez anne olan biri

Kaynana ve eltilere sövme konularından bana bay geldi artık keşke kaynana filtresi olsa sitede de bu konuları görmesem.

Yok kız benimki iyi, şeker gibi kadın etliye sütlüye karışmaz kendi halinde yaşar gider :KK36:
Demek ki sende iyisin. Benim annemde gerçekten harika bir kayinvalidedir ağzı var dili yok cinsten.ama geline sorarsan annem kötüdür. Yani demem o ki herkes kıymet bilmiyor.sen ve senin gibiler istisna.:-)

Yauv onca hakaret laf işitiyor onca eziyet çekiyor bazı insanlar bazen insan dolup taşıyor içini dökmek istiyor. Ne yaşadığını bilmiyoruz ama o kelimeyi dahi hakeden insanlar var sadece kv değil başkasıda olabilir. Yadırgamaktan korktum açıkcası başıma gelirse diye.

Ben bekarim cok empati ya da kiyas yapamiyorum kv,gorumce,elti konularina.
Su var ki kimse gelip.cocugunuzun,sizin psikolojinizi ne sifatla olursa olsun bozamaz.izin vermeyin.
Edilen kufure kimsenin gozleri portlemesin bu kadin ne cekiyor bilemiyoruz omrumuzde sanki hic kullanmadigimiz kelime.
Umarim ferraha cikarsiniz

Şimdi çok genelleme yapmayalım da gelin iyiyse kv iyi olur dünyasına inanmıyorum
Kv adayım durumum onlardan iyi değil diye bana böcekmişim gibi bakmıştı yani ben kadına gülümsüyordum ne yaptım da oğlundan ayırdı acaba :işsiz:

yorumlarınız ne kadar komik. biri demiş benimkine laf atma benimki çok iyi. biri demiş benim annemde kaynana geline göre kötü. biri demiş sende kaynana olacaksında bilmem ne...
kadın kaynanasının özelliklerini yazmış, neler yaptığını yazmış. senin kaynanan öyle değilse bu konu sahibinin suçu mu, aynı şeyleri yaşasan iyi mi olur, senin annen kaynana diye cennetlik mi kimbilir ne yaptıda gelin kötü dedi, ayrıca bu kadın kaynana olunca gelinine hiç böyle azap çektireceğini sanmıyorum.
kavga etmiş, kocasıyla arasını bozmuş, boşayın birbirinizi demiş, minnacık kızın psikolojini bozmuş, bu şeytana orospu denmezde ne denir. aaaaa ama öyle demeee kocasının anasıııııı. öyle ana mı olur. siz ona ana mı diyorsunuz.

Baslarda nasldi

Icini dokebilecegn burdan baska yer yok anlat rahatla kuzum

Back
X