- 17 Ağustos 2015
- 602
- 395
- 23
- 37
- Konu Sahibi Bayan mimik
Hepsi dememişş bütün kötüler için demiş. Hak verıyorum ona bu kadar kötüyse dünyanın en kötü sıfatını almaya mahkumdur. İnsan gıbı olsaydı da o..luk yapcana analık yapsaydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yazdiginizin konu sahibinin yazdigindan farki neBir kere o oruspu diye yazılmaz önce bunu öğren, ayrıca ilerde sen de kaynana olacaksın, yani müstakbel orospu adayı mı oluyorsun bu durumda? Çok utanç vericisin!
Yok kız benimki iyi, şeker gibi kadın etliye sütlüye karışmaz kendi halinde yaşar giderBütün gelinlere göre melek gibi bir kaynana bile "kötüdür"ama..onu napcaz?))
konu sahibi iltifat etmemişYa o.r.spu lafina niye bu kadar taktınız ki? Para için bedenini satan kişi yalancidan,iftiracidan,hirsizdan daha iyidir sonuçta. Kendinden başka kimseye bir zararı yok.
Bence konu sahibi kayınvalidesine iltifat etmiş.
Demek ki sende iyisin. Benim annemde gerçekten harika bir kayinvalidedir ağzı var dili yok cinsten.ama geline sorarsan annem kötüdür. Yani demem o ki herkes kıymet bilmiyor.sen ve senin gibiler istisna.Yok kız benimki iyi, şeker gibi kadın etliye sütlüye karışmaz kendi halinde yaşar gider![]()
Ben bir kimseye söylemedim yalnız. Kelimenin doğrusunu yazdım sadece. Kimseye bu lafı bu güne kadar demedim demem deSizin yazdiginizin konu sahibinin yazdigindan farki ne
O kelimeyi defalarca tellafuz etmissiniz![]()
Valla bocugum ben konuyu okufuydum okuyunca tanidigin bi malum sahisin gelini diye dusundum anladon sen onuAbuuu konu daha kapanmamisDonusunboylemiolacakti olaya gel
Konu sahibinin sinirleri cok yipranmis galiba