Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende 30 dan sonra ögrendim.iyi niyetli oldugumuzda yalan yanlis bilmedigimizden.karsindaki insani kendimiz gibi zannediyoruz. millet ayak üstünde yüz tane yalan konusuyo. benim cok caba sarfetmem lazim.yalan dolan yapmam icin
ne yapayim simdi ben buna gidip kavgami etsem yoksa .kontagimimi kessem yavas yavas konusmasammii .onun bütün sirlari bendeee sakli bende onu mu aciga alsamm
aynen bende yaşıyorm bu sorunu.dostum dediğim insan meğer beim düşmanımmış arkadamdan konuşmalar kıskançlıklar iftiralar dönüyomuş benimde haberim yokmuş böyle insanlar okdar güzel oynuyoki aklın durur.hiç bişey yapma derim ben kendi haline bırak elbet pişman olur bende sizin gibi aldım karşıma yüzyüze konuştum ama nafile..artık şunu derim ben herzaman kötüler sevilir....biz ne yapsak boş