Dünyanın en büyük göğüslerine sahip kadın :)

ıyyyy iğrenç yaaaaaaaa.......kafamçokkarıştı
birde nasıl poz vermiş güzelmiş gibi delikafadulden

o kadar büyüklükte dim dik kadının maşallah rekorlar kitabına geçmiş baksanıza bu göğüsler hepimize yeter kızlarD

kocası yada sevgilisi var mı acabaa iğrençççççç gözüküyolarrrsırnaşık şey

insanin yüzü cirkin olunca, ilgiyi bir alt kata tasimak , sarisin zekasi iste (kusma sembölü niye yok)

gerçek olmadığını düşüneniniz yok mu yaaa :1shok:

o göğüslerin sarkması gerekirdi ; kadının omuzlarında ve belinde problem olması lazım...
bacakları da ince sayılır... boyun ağrısı da vardır ... çekilir dert değil... o yüzden gerçek gelmedi bana ama :sm_confused:

ınsan korkar bu kadından hee..
gogsuyle dover walla :roflol:

ama işe güzel tarafından bakmak lazım, o memelerden kaç bebeye süt çıkar biliyonmu sen delikafaduldenşakkıdı:roflol:

Bak canim her kafada dolu olmadigi gibi, aynen bu kadinin bos saman kafasi, her koca memede süt dolu olmaz, bikere o memisler fosso bos sahte anadinmi canikomnaniknanik gel bi Şeniz seni

Hangi mandiradan geliyo bu kadin ?? möööööööööö hollanda olabilirmi acep

ayyy gerçekmi acaba ya yoksa silikon falanmı yaptırmış insan rahatsız olur ya nasılda memnun gözüküyo

bu kadının sevgilisine yazık valla memeleri kafasına filan degse felç olur zavallıcık :)))))))))

ayyyyyyyyyyyyyyyy bi hoş oldum beee bu teyzenin yaşı baya var bide böyle poz vermişşşş

uyhhhh terledim haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…