Dünyanın en çabuk biten ilişkisi

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
40
çok peşimden koştu ama ilk günden bana “Fatma” dedi. İsmim Fatma falan da değil, imim Ecem. Rezil oldu ama ben de ilişkiyi sonlandırdım. Acaba abarttım mı diyorum bazen ama şu da var, balık baştan kokar demişler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Kötü olmuş ya. Acaba dili mi sürştü ? Açıklaması ne oldu ? Ayrılığı kabullendi mi hemen ?
Yani çok kötü oldu. Açıklamasıda saçma, yok otomatik sözlük açıkmış da falan filan. Hadi ismim F ile başlasa yada Fa...ile başlasa neyse de ismim alakasız. Ecem benim ismim. Şimdi şarkılar vs yolluyor, yazıp duruyor. Bugün zaten 7/24 onlineydi tuhafıma gitmişti kiminle konuşuyor bu kadar diye...

Yani çok kötü oldu. Açıklamasıda saçma, yok otomatik sözlük açıkmış da falan filan. Hadi ismim F ile başlasa yada Fa...ile başlasa neyse de ismim alakasız. Ecem benim ismim. Şimdi şarkılar vs yolluyor, yazıp duruyor. Bugün zaten 7/24 onlineydi tuhafıma gitmişti kiminle konuşuyor bu kadar diye...
ha mesajda dediyse büyük sıkıntı tabi. En iyisini yapmışsın bas engeli

Ben erkek arkadaşımla tanıştım , o gün sevgili olduk. Ertesi gün adalar vapurunda buluşmak üzere sözleştik. O ilk istasyonda binecekti,ben ikinci istasyonda binip onu bulacaktım
Birazcık geç kaldım ama sanki vapuru yakalayacak gibiydim...kostuuum koştuuum bir baktım ki vapur düdük öttüre öttüre gidiyor iskeleden,artık kendimi suya da atsam kaçırdım yani.
Benim çocuğa ulaşacak hiçbir imkanım yok çünkü onun telefonu Türkiye'de çekmiyor ve vapurda wi-fi bulamaz. Hangi adada ineceğini bile bilmiyor.
Dertler derya oldu, kendime kızıyorum,'ne yapabilirim' diye düşünmeye çalışıyorum..:KK17:derken benim çocuğu gördüm!
Meğer ben binmeyince geç kaldigimi düşünüp inmiş.
Adımı seslendi, bir baktım orada.
Sergeyyy! Diye bağırdım koştum yanına,mutlulukla.
Ama şöyle bir durum var sevgilimin adı sergey değil!
Hatta o isme sahip kimseyi tanımıyorum desem doğru olabilir.
Neyse ki duymazlıktan geldi,belki de anlamadi,bilmiyorum.
Ama daha ikinci günümüzden 'bana başka adamın ismiyle seslendin' deyip beni oracıkta terk etseydi büyük haksızlik etmiş olurdu:spor:
Yani oyum hata ettiğinizden yana.
İnsanların dili ya da klavyesi sürçebilir. Bunun bilincaltiyla,konuştuğu başka insanlarla alakası olmayadabilir, şekil A'daki gibi

Ben erkek arkadaşımla tanıştım , o gün sevgili olduk. Ertesi gün adalar vapurunda buluşmak üzere sözleştik. O ilk istasyonda binecekti,ben ikinci istasyonda binip onu bulacaktım
Birazcık geç kaldım ama sanki vapuru yakalayacak gibiydim...kostuuum koştuuum bir baktım ki vapur düdük öttüre öttüre gidiyor iskeleden,artık kendimi suya da atsam kaçırdım yani.
Benim çocuğa ulaşacak hiçbir imkanım yok çünkü onun telefonu Türkiye'de çekmiyor ve vapurda wi-fi bulamaz. Hangi adada ineceğini bile bilmiyor.
Dertler derya oldu, kendime kızıyorum,'ne yapabilirim' diye düşünmeye çalışıyorum..:KK17:derken benim çocuğu gördüm!
Meğer ben binmeyince geç kaldigimi düşünüp inmiş.
Adımı seslendi, bir baktım orada.
Sergeyyy! Diye bağırdım koştum yanına,mutlulukla.
Ama şöyle bir durum var sevgilimin adı sergey değil!
Hatta o isme sahip kimseyi tanımıyorum desem doğru olabilir.
Neyse ki duymazlıktan geldi,belki de anlamadi,bilmiyorum.
Ama daha ikinci günümüzden 'bana başka adamın ismiyle seslendin' deyip beni oracıkta terk etseydi büyük haksızlik etmiş olurdu:spor:
Yani oyum hata ettiğinizden yana.
İnsanların dili ya da klavyesi sürçebilir. Bunun bilincaltiyla,konuştuğu başka insanlarla alakası olmayadabilir, şekil A'daki gibi
Sizinki o heyacanla Türkçe bir kelime kullandığınızı düşündü bence :D

Back
X