dünyanın en eski prezervatifi

Halikarnas

DÖNDÜM
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
14.247
37
208
İstanbul
oldest-kondom.jpg

Resim de gördüğümüz kese kagıdına benzer nesne dünyanın en eski prezervatifiymiş

1640 Yılında meydana getirilmiş ve üzerinde Latince yazılan bir kullanma kılavuzu varmış.

Kılavuzda kullanırken yaralanmaları önlemek için önce sıcak süte yatırın ibaresi geçiyormuş.

Domuz Bağırsagından yapılmış ve şu an Avusturya'da Tirolean Bölge Müzesi'nde yine buna benzer 250 seks objesiyle birlikte sergileniyormuş.

anam ne kadar büyük bu...e tabi eskilerin ne kadar uzun boylu ve iri olduğunu düşünürsek normal bu kılıf...

anammm kız acep sütü kaynatıpmı yatırıyormuş kaynatmadanmı kullanma klavuzunda yazsaydı bari mikrop neyim olmasınsositososito :roflol:
yazık iştah geldiyse bu sütte kıvama gelene dek nolucak:jeyyar:
herif dur süt kaynamak üzere sen paketi aç hemencik geliyorumnaniknanik:jeyyar:

ilk kondomu casanova yapmış diye duyduydum
hee napsın adam o da bayaa yoğunmuş :)

bu arada diğer 250 objeyi çok pis merak ettim hee :)))

:) konuyla alakasız ama yazmadan edemicem. üniversiteyi niğdede okudum ben orda hemşirelik okuyan arkadaşlarım vardı aile planlamasıyla ilgili bi seminer veriyolardı halka bi de o zaman beleş prezervatif falan dagıtılıyordu korunma yöntemlerinden falan bahsediliyor tabi kadınları bilgilendirmek maksat bilirsiniz o yörede durumları.. neyse kadının biri prezervatifi ilk defa görmüş hayatında, bu ne böyle ben daha güzelini yaparım diyip dantelden prezervatif örmüş kocasına, ertesi gün de geldi sordu arkadasıma gözümün önünde, ben bunu yaptım aynı işi görür mü diye.. oyalı moyalı.. :) şimdi bunu böyle kese kağıdı gibi görünce aklıma geldi..

nan bu nee aman allam kım attı benı buraya benım burda ne işim var neysekı +18 gecelı cok oldu
bende ınce corap sandıydım bıde eskıden ınsanlar ırı yarıymış ya kadınlar nasıldıkı:jeyyar:

:) konuyla alakasız ama yazmadan edemicem. üniversiteyi niğdede okudum ben orda hemşirelik okuyan arkadaşlarım vardı aile planlamasıyla ilgili bi seminer veriyolardı halka bi de o zaman beleş prezervatif falan dagıtılıyordu korunma yöntemlerinden falan bahsediliyor tabi kadınları bilgilendirmek maksat bilirsiniz o yörede durumları.. neyse kadının biri prezervatifi ilk defa görmüş hayatında, bu ne böyle ben daha güzelini yaparım diyip dantelden prezervatif örmüş kocasına, ertesi gün de geldi sordu arkadasıma gözümün önünde, ben bunu yaptım aynı işi görür mü diye.. oyalı moyalı.. :) şimdi bunu böyle kese kağıdı gibi görünce aklıma geldi..

delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
çok güldüm ya,görür deseydin aynı işide bak bakıyım bi daha dantel işine giriyor mu kötükedihüso

la bende niğdelıyım ha:roflol: ne guzel akıl etmış en uygun ve ucuz bı yontem galıba ama sonra süzme cocukları olabılır:roflol:

bence,araya inci ,pul felanda konabilirdi mesela,daha janjanlı olur.....................:jeyyar:
:roflol:sırnaşık şey:roflol:
eskiden de anneannem anlatırdı
adamlara dizlik yapılırdı diye........
o zaman ortapedik ikiz yatak ne arasın....
dizcikleri tahriş oluyomuş,yazık
tahriş olmasın deyede dizlerine kılıf yaparlarmış.............:roflol:

Back
X