• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en güzel çaresi

HuzuruM2158

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
31
25
3
28
Merhaba kuzucuklar. 13 aydır evliyim ve evlenene kadar hep okul kurs iş bi koşuşturma içinde olduğum için evlendiğimden beri evde durmak çok canımı sıkıyor. Eşimle birlikte evde olmayı çok seviyorum ama o işe gittiğinde acayip sıkılıyorum uğraşıcak hiçbişey bulamıyorum. Televizyonlada pek aram yoktur. Bu zamana kadar denememize rağmen çocuğumuz daha kısmet olmadı. Kuzucuklar anne olduktan sonra bu sıkıntılı haller geçiyor mu ? Ben hep geçiceğini düşünüyorum hep kendine bi meleğim olsa artık da sıkılmasa anneciği diyorum:KK71:

Evlendikten sonra işi mi bıraktın? Çalışmayı düşünür müsün? Kaç yaşındasın?

Evlendikten sonra işi mi bıraktın? Çalışmayı düşünür müsün? Kaç yaşındasın?
Eşim çalışmamı istemiyor 20 yaşındayım. Evet çalşmayı istiyodum ilk zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışıyoduk ama artık bende şuan için çalışmak değil anne olmak istiyorum :)

Eşim çalışmamı istemiyor 20 yaşındayım. Evet çalşmayı istiyodum ilk zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışıyoduk ama artık bende şuan için çalışmak değil anne olmak istiyorum :)
20 yaş anne olmak için erken değil mi?
İşe girip çalışın ayaklarınızın üstünde durun. ne demek çalışmamı istemiyor.. hala var mıymış bu cins erkekler ya

20 yaşındasın ve çocuk mu istiyorsun . .
yok yok kesin kafan güzel senin :KK50:

kurslara git kendine bir hobi edin kitap oku ..
az hayatını yaşa .. kendini ömür boyu sürecek bir sorumluluğun altına sokmadan önce biraz kendine yatırım yap:KK66:

13 aylık oğlum var zaman zaman evde bunalıyorum o anlamda sıkıntı oluyor ama genel olarak canım çoooook sıkıldü pek diyemiyorum uğrasaçak seyler oluyor:) ilk evlendiğimde bende sabah işleri bitirince kendimi otomatikman tv karşısında buluyordum :) kütüphaneye gidin, el işiyle uğrasın isterseniz...spor salonu yürüyüş boooyle uzar gider liste:) ama çoçuk için hazır hissediyorum diyorsanız fazla beklemeyin:)

Gun gelecek soyle bos bos otursam da kafami dinlesem diyeceksin kendime hic vakit ayiramiyorum diyeceksin tadini cikar kuzum

Back
X