• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyanın en güzel çaresi

Haklı olabilirsiniz evet hayatın her dönemlerinde pişmanlıklar keşkeler olucaktır ama ben çocukları çok seviyorum kuzular ya bi bebeğim olsa o benim hep iyikim olur evet gerçekten kendimi buna hazır hissediyorum

Nedense cocuk bana sikinti gibi geliyor.Uykusuz geceler , hastaliklar , gaz sancilari , dogum kilolari , bitmeyen dertleri oy daglar daglar

Merhaba kuzucuklar. 13 aydır evliyim ve evlenene kadar hep okul kurs iş bi koşuşturma içinde olduğum için evlendiğimden beri evde durmak çok canımı sıkıyor. Eşimle birlikte evde olmayı çok seviyorum ama o işe gittiğinde acayip sıkılıyorum uğraşıcak hiçbişey bulamıyorum. Televizyonlada pek aram yoktur. Bu zamana kadar denememize rağmen çocuğumuz daha kısmet olmadı. Kuzucuklar anne olduktan sonra bu sıkıntılı haller geçiyor mu ? Ben hep geçiceğini düşünüyorum hep kendine bi meleğim olsa artık da sıkılmasa anneciği diyorum:KK71:

Can sıkıntısı için çocuk yaparsanız, onlar okumaya başka şehire gittiklerinde ve sonra evlendiklerinde ne yapacaksınız? Özellikle oğlunuz olursa, gelininiz yandı.

Çocuktan önce de, çocuklayken de, çocuk yuvadan uçtuktan sonra da dolu dolu bir hayatınız olması lazım. Yoksa sadece sorunu ertelersiniz.

Evde oyalanamıyorsanız dışarıda bir hobiniz olsun.

Can sıkıntısı için çocuk yaparsanız, onlar okumaya başka şehire gittiklerinde ve sonra evlendiklerinde ne yapacaksınız? Özellikle oğlunuz olursa, gelininiz yandı.

Çocuktan önce de, çocuklayken de, çocuk yuvadan uçtuktan sonra da dolu dolu bir hayatınız olması lazım. Yoksa sadece sorunu ertelersiniz.

Evde oyalanamıyorsanız dışarıda bir hobiniz olsun.
Gülümsettiniz beni ama ben yanlış anlaşıldım sanırım. Ben canım sıkıldığı için çocuk yapmak istediğimi söylemedim. Çalışmak istediğim zamanlarda da çocuk sahibi olmak istiyodum. Yani çocuk benim için can sıkıntısı bi hobi değil. Ben annelere soru sordum bebekleri olduktan sonra hayatları nasıl değişti diye. Tabiki onunda bi hayatu olucak ben nasıl ailemi bırakıp şuanda bu hayatın içindeysem oda öyle olucak. Can sıkıntıma çocuk iyi gelir mi diye sormadım hanımlar

Benim yapamadıklarımı yapabilsinler diye anne olmak istiyorum. Ailemin bana vermediği desteği onlara verebilmek için bebek sahibi olmak benim hayalimdir. Söylemişsiniz ya başka şehirlere giderse başka hayat kurarsa diye evet benim hayalimde o zaten

Evde boş durdugum için can sıkıntısından üç beş kilo alabilirmiyimm.oyy 20 yaşımda daha unıv yolarında cırıt atan ben.bu sıkılmak nedır dıye soramıyorum :)valla cocuk olsun hele bıde tek basına isen tuvalete yanlız gırebılmenın mutlulugunu tadacaksın :)o gun gelene kadarda ulan sıkılıyodum boş boş keşke zaman varken başka şeylerde yapsaymışım gençmişim diyeceksın.zamanında bazı şeyleri yaşamasam şuan delırmıştım:) ve kendıme bi üç sene daha verıyorum sabırla sevgıyle ıkıncıyıde buyutup birgün gelecek sıkılacagım:))(

Eşim çalışmamı istemiyor 20 yaşındayım. Evet çalşmayı istiyodum ilk zamanlar bu konuyla ilgili çok tartışıyoduk ama artık bende şuan için çalışmak değil anne olmak istiyorum :)
Esim... calismami... istemiyor...
Gel 21. yuzyil gel... Turkiye'ye artik gel ne olur.
Kadinin eve tikilip hayatiyla cocuk yapmaktan baska sey dusunemedigi
Okuyup insan olarak gelisemedigi, erkegin kolesi olup hic bir sey uretemedigi...
Magara devrinden cikamadigi
Turkiye'ye gel artik....

sevgili kuzucuk kardeş :) bence eşine bakma sen çalış, ayaklarının üzerinde dur. sonra ayrılmalarla boşanmalarla attan inip eşeğe binmiş olma. kendine ait şahsi bir birikim yap. valla bu devirde babana ble güvenme yarı yolda bırakıverir. birde izin vermemek nedir? evlendin diye senin iş ve sosyal hayatına müdahele etmeye hakkı yok.. evet ben de anne değilim ama yaşımın çook genç olduğunu düşünyorum (21 yasındayım) kendini geliştir bence daha bilinçli bir birey yetiştirebilmek adına önce kendimizi bilinçlendirip geliştirmeliyiz.. hakkında hayırlısı olsun..

Rabbim hayırlısı ile gönlünüze göre bir evlat nasib etsin inşallah.
Elbetteki sıkıntılarınız geçiyor, hatta bırakın sıkılmayı kafanızı kaşıyacak vaktiniz olmuyor.
Fakat dünyanın tabii ki en güzel şeyi evlat.

Bu günlerinizi güzel değerlendirin derim.
En azından çocuğunuz olana kadar, eşiniz ile kendinize bol bol zaman ayırın.
Yapmak istediklerinizi yapın.
Gitmek istediğiniz yerlere gidin, okumak istediğiniz kitapları okuyun.
Evinizi toparlayın düzenleyin, keyif ve gönlünüze göre geçirin günlerinizi.
Çünkü çocuk çok büyük sorumluluk ve zamanınızın tamamını kapsıyor.

Ben sizin yerinizde olsam, sadece keyif için toparlanır bir yere yalnız başıma kahve içmeye giderdim.
Sadece kendime zaman ayırmak adına...

Sıkılmak mı? 3 ay 1 haftadır 7/24 dopdoluyum. Sıkılmak için bebeğimin büyüyüp üniversiteye falan başlamış olması lazım galiba?
Uykusuzluktan hiç bahsetmiyorum bile. 20 yaş bence çocuk için çok erken bir yaş. Kimisi çok erken anne olmak ister ben onlardan değildim. Eşinle gez toz acele etme.

7ye doğru evde oluyorum,yemeği apar topar yiyip 3 buçuk yaşındaki kızımla her akşam bir etkinlik yapıyoruz,sonrasında eşimle ufacık evde top oynuyorlar çok eğleniyorlar ama ben pert oluyorum ne yalan söyleyeyim. Önceden böyle yorucu değildi,herşeye aklı eriyor artık. Pilin bitmiş de olsa yansıtamıyorsun,sürekli enerjik olman lazım. O yüzden yemin ederim yerinde olmayı çok isterdim. İşe git,çık gez dolaş,ayakları uzat dinlen kitap oku. Akşam saat 10 gibi uyuyor bizimki,ondan sonraki keyif saatlerimizi sen tüm gün yaşabiliyorsun ne güzel.

13 ay boyunca denemenize rağmen çocuk olmadıysa altında başka bi neden olmasın, bence o olsun diye bu olsun diye beklemek hep vakit kaybı...

19unda, evden cikartmayan, calistirmayan adamlarla evlenip, 20de de cocuk yapiyorsunuz ya benim aklim almiyor gercekten. 19 yahu 19 hayatta neyi yasadin ki, ne gordun? ne gezdin? ne eglendin? ne yaptın ki coluk cocuga karisiyorsun diyesim geliyor.

illa herkes 30a doğru evlencek diye bisey yok ama her 20lerinde evlenende hemen cocuk yapma pesine dusmuyor.. Okul varsa okulunu okuyor, calisiyor, yuksek yapıyor, esiyle geziyor tozuyor, hayatı yaşıyor.

Ama siz halinizden baya memnunsunuz. Yuksek ihtimal ailenizde baskici bir aileydi ve bekarliginizdada pek birsey gormemissiniz, ozgurlugun tadini hic bilmiyorsunuz, bilmediginiz birseyin yokluguda üzmez diye dusunebiliyorum ancak.

Hepiniz takılmışsınız modern yaşama , kariyere. Herkes kariyer yapıcak diye bi kural mı çıkmış ya. Bazı insanlar sadece ters düşüncelerini söylemek için yorum yapıyolar ben sevdim evlendim , evliliğime bi can daha eklemek istiyorum ne yaşımın ne aklımın ne fikrimin benden başka kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum kızlar lütfen kariyerci modern lolita fikirlerinizi kendinize saklayın şayet hayatta sevdiğin insanlarla mutlu olamadıktan sonra neye yarar modern düşünceniz ?

2,5 yıldır sıkılmıyorum uzuuuuuuunca bir müddet sıkılmaya bile vaktim olmaz sanırım :KK51:

Merhaba kuzucuklar. 13 aydır evliyim ve evlenene kadar hep okul kurs iş bi koşuşturma içinde olduğum için evlendiğimden beri evde durmak çok canımı sıkıyor. Eşimle birlikte evde olmayı çok seviyorum ama o işe gittiğinde acayip sıkılıyorum uğraşıcak hiçbişey bulamıyorum. Televizyonlada pek aram yoktur. Bu zamana kadar denememize rağmen çocuğumuz daha kısmet olmadı. Kuzucuklar anne olduktan sonra bu sıkıntılı haller geçiyor mu ? Ben hep geçiceğini düşünüyorum hep kendine bi meleğim olsa artık da sıkılmasa anneciği diyorum:KK71:
hiç merak etme cocuk olunca basına huni takıp gezecegın gunlerın cok olacak

Back
X