- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.363
- 548
- 29
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Benimde hoşuma gitti ne yalan söyleyimBence de seviyesizdi duruşma ama eşimin azarlanması hoşuma gitti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde hoşuma gitti ne yalan söyleyimBence de seviyesizdi duruşma ama eşimin azarlanması hoşuma gitti
İşte onu yapmaması gerekiyor asıl tarafsız olması gerekir.Daha napsın hadımmı etsin adamı sçmiş işte ağzına![]()
![]()
Hayır beeeeZaten boşanmak istemediğiniz için onlarda geyik yapmış olabilir
Sizin gibi laftan anlamayan, elli kere aynı şeyi tekrar ettiren müşterilerime ( müşteri diyeyim işim gereği konumunu söylemek istemiyorum) ben de geyik yapıyorum çünkü anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar.
Bizden ‘ayyyy boşanmayın hakim bile anlamış siz birbirinizin kaderisiniz’ sözü almak için konu açtınız ama bizden ekmek çıkmaz size![]()
Sçmalarının devamını diliyorum hakimciğiminZaten öyle , kurulup gelmiş duruşmaya ağzına sıçtı gitti
Bana siz diye hitap etti , eşime sen . Otur sus tamam uzatmayın evet yada hayır diyin dedi. Kadın Müge anlı gibiBenimde hoşuma gitti ne yalan söyleyim![]()
Esin hakkinda ne düşünüyorsun demistim, ayrilmak istiyor musun?Bence de seviyesizdi duruşma ama eşimin azarlanması hoşuma gitti
Yaa benim demek istediğim şu , kadın dilekçeleri okumuş ve bence bana hak veriyor eşime köpek gibi davrandı ben de söz almadan konuştum bana kızmadıSçmalarının devamını diliyorum hakimciğimin![]()
bir arkadaşımında duruşması böyle geçmiştiİşte onu yapmaması gerekiyor asıl tarafsız olması gerekir.![]()
Evet devam etsin dedim sulh yokEsin hakkinda ne düşünüyorsun demistim, ayrilmak istiyor musun?
bir arkadaşımında duruşması böyle geçmiştien sevdiğim hakim tipi
bilemiycem
YesEsin hakkinda ne düşünüyorsun demistim, ayrilmak istiyor musun?
Baya bildiğiniz yanlı kadın. Erkek düşmanı, eşimin avukatı da erkek onu da konuşturmadı
En sonunda bi s.ktirin gidin demediği kaldı cidden.
Dogru soyle sen sonra kocani aradin onunla konustun, barisma yollari aradin dimi? Tabi butun gun trafigin yogunda anca bu saatte mutlulugunu bizimle paylastin :)
Yok valla günces evimdeyim çay içiyorum , kız valla boşancam ya niye inanmıyosunDogru soyle sen sonra kocani aradin onunla konustun, barisma yollari aradin dimi? Tabi butun gun trafigin yogunda anca bu saatte mutlulugunu bizimle paylastin :)
Haklısın da böyle de güzel ya can çekişti iyi oldu ağzına sıctılar o değer vermediği kadınlarZaten kocasına hala bi duygu beslemese hakimin davranışlarına bu kadar sevinmez.
Duygu gidince önünde ölse umrunda olmuyor insanın.
Haklısın da böyle de güzel ya can çekişti iyi oldu ağzına sıctılar o değer vermediği kadınlar