Öncelikle geçmiş olsun ama neden eşinin izinli olmasını bekliyorsun ki? Salı gününe kadar bu sıkıntıyı çekeceğine atla git bi dişçiye,bu kadar mı zor?
Orada bir dis hekimine mutlaka gidin.neticede hepsi bu isin egitimini aliyor.bir apseye nasil mudahale edilecegini bilirler saniyorum.sonra Turkiye'de surekli gittiginiz bir dis hekiminiz varsa ona telefonla ulasip durumu anlatin.ama illa ki gormeden bir sey soyleyemeyecektir.en azindan ordaki hekimin tedavi yonteminin dogru olup olmadigi konusunda icinizi rahatlatmis olursunuz.
Cok gecmis olsun
Yanlış yönlendirme yapmıyayım ama ben böyle durumlarda antibiyotik başlıyorum hemen ( doktorlar kızmasın hemen:)
Bey normal şartlarda Dr. A gitmeden hareke etmem ama çaresiz kalınca sizin dediğiniz gibi antibiyotik aldım, akşam içtim ama tabiki henüz bir değişiklik yok. Bir de ilk defa böyle birşey yaşıyorum, nasıl büyük bir Şişlik anlatamam ve ağrısı boynuma, başıma vurunca da korktum açıkcası. Şuan midem de bulanıyor, bunu bile o şişliğe bağlıyorum. Alakası var mı bilmem ama
canım geçmiş olsun öncelikle.korkma benim bir sabah bir kalktim iki tane dişim karşılıklı şişmiş suratıma sanki bir surat eklenmiş o derece yani doktora gittim doktora ağzımı açamadım şişlikten direk iğne verdi kalçadan antibiotik çünkü ağzımı açamıyordum ilacı içemezdim ayrıca ateşimde vardı.zaten doktora gitsen de sana vereceği antibiotik tedavisi olacaktır iltihaplı dişe bir şey yapamazlar ama sen gene de git tabi yarın doktora antibiotik anca gösterir etkisinide.tekrar geçmiş olsun
merhaba öncelikle gecmis olsun.
Disteki iltihap sakaya gelmez. Sizi korkutmak istemem ama benim annemin baslina söyle birsey gelmisti. Disi iltihap yapmis discimiz hemen bir hastaneye yönlendirdi. disteki iltihap yüzünden 1 hafta hastanede yati diside ameliyatla aldilar. Damardan antibiotik verdiler. Sebebi ise disteki iltihabin yoksa beyne cikmasi en az 8 yil olmustur o yüzden tam hatirlamiyorum ama böylede bir ihtimal var. Dis deyip gecmeyin. Tekrar gecmis olsun.
ya daha ciddi bir şeyler varsa... nasıl bu kadar ihmalkar olabiliyorsunuz?
fındık kadar büyüklükle bekliyor musunuz hala?
apse kist ağrı sancı trismus alvolit hepsini yaşadım çok zor bilirim ben doktora gitmsem bile eczaneden diş için antibiyotik alıyodum içiyodum doktorda antibiyotik veriyo ezberledim herşeyi şiş inincede hoooop çekim olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?