• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyaya bir kere daha gelseniz yine eşinizi mi seçerdiniz?

matematikci

Guru
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
375
90
298
evet arkadaşlar ben bunu düşünüyorum bazen ve soruyorum kendime eğer bir şansım daha olsaydı yine onu mu seçerdim? bunu her anlamda sorun kendinize dış görünüşü, kişilik özellikleri, alışkanlıkları....
başa dönseniz yada bir daha doğsanızyine aynı eşinizi mi seçerdiniz?

ilk cevabı ben vereyim o benim hayatımdayken kendimi hep şanslı hissetmişimdir. biz 10 senedir beraberiz yaşım daha küçükken acaba biraz daha yakışıklı olamazmıydı dediğim olmuştur şimdi bu düşünceme sadece gülüyorum.

evet milyonkez şansım olsa yine onu seçerim:nazar::16::71:

kesinlikle evet eşimi seçerdim hatta bu kadar geç bulduğuma kızıyorum dünyaya birdaha erken gelsem daha erken arar bulur eşimi seçerdim yine. biz lise arkadaşıyız ama lisede ona bakmadığıma bin pişmanım. her zaman derim keşke daha erken bulsaydık birbirimizi. liseden 11 yıl sonra bulduk çünkü.

esimi secerdim tabiki ama tek sartla... eger baska bi ailenin ogluysa... yoksa askimdan ölecegimi bilsem istemem zaten o aile onca sorun sIkIntI yasattiktan sonra ask ne büyük olursa olsun zamanla azaliyo hatta nefrete dönüsüyo...

esimi secerdim tabiki ama tek sartla... eger baska bi ailenin ogluysa... yoksa askimdan ölecegimi bilsem istemem zaten o aile onca sorun sIkIntI yasattiktan sonra ask ne büyük olursa olsun zamanla azaliyo hatta nefrete dönüsüyo...

katılıyorum sana.bende eşimi seçerdim
keşke bir sene öncesine dönebilseydim de olanları görebilseydim bi taraflarımı yırtıp vazgeçirseydim ayrı eve çıksaydım. keşke gecen sene bu zamanlara dönebilseydimde duurr diyebilseydim.. herşeye:14:

Normal şartlarda sadece eşim söz konusuysa kesinlikle evet derdim.
Ama ailesi de mevzu olunca bir daha düşünürdüm heralde :)

evet yine esimi secerdim canim askim benimmmmmmmmmmmmmm

kizlar esimin ailesine bende anlasmiyorum hatta cok sorunlar yasadim ama askim hep benim arkamda oldu tabi tartismaya sürükleyen olaylarda oldu ama insan cekmeden hane olmuyormus ..........
:65::65::65::65::65:

Son düzenleme:
Daha evlenmedim ama 6 sene oldu beraberiz, kesinlikle yine onu seçerdim. Hani bi şarkı var ya "gözlerim doluyor aşkımın şiddetinden, ağlamak istiyorum" aynen öyle hissediyorum bazen :69:

Dünyaya bir daha gelsem, onun nerede yaşadığını bilerek gelmek isterdim ki hemencecik yanında biteyim. Bir yirmi küsur sene daha boşuna gitmesin bence. :97:

evet yine esimi secerdim canim askim benimmmmmmmmmmmmmm

kizlar esimin ailesine bende anlasmiyorum hatta cok sorunlar yasadim ama askim hep benim arkamda oldu tabi tartismaya sürükleyen olaylarda oldu ama insan cekmeden hane olmuyormus ..........
:65::65::65::65::65:

ne güzel canim Allah nazardan saklasin bak esin arkanda durmus cok güzel bisey..

katılıyorum sana.bende eşimi seçerdim
keşke bir sene öncesine dönebilseydim de olanları görebilseydim bi taraflarımı yırtıp vazgeçirseydim ayrı eve çıksaydım. keşke gecen sene bu zamanlara dönebilseydimde duurr diyebilseydim.. herşeye:14:

aaahhhhhhhhhh keske..belki daha da iyi olurdu aramiz..hem ailesiyle hem de esimizle..hem cicim aylarini da yasamis olurduk..onlar da ev olmanin ne oldugunu..ve daha bi sürüüüüü büyük olaylar kücük ayrintilar...
tabi zirt pirt bi aradayiz biz de tasindik ama pek fazla bi sey degismedi.. adam alisti evlendikten sonra da onlarla dip dibe olmaya..bugün kahvalti da kayinbabam lafin arasinda dediki, can artik evlendi cikti bu evden kendi evi var... kaynanam bi kostu geldi mutvaktan... kayinbabami dövecek nerdeyse tuttu yastik firlatti sen niye öyle diyosun, oglan anasini bilir inek danasi deyiverdi... o nasil lafdi öyle ya gülmekten koptum resmen.. :60::60::60::60:

Dünyaya bir daha gelsem, onun nerede yaşadığını bilerek gelmek isterdim ki hemencecik yanında biteyim. Bir yirmi küsur sene daha boşuna gitmesin bence. :97:
hatta hiç zaman kaybetmemek için tanışma kısmını es geçip :'merhaba ben senin karın olcek kişiyim,toparlan gidiyos,nikahımız var...'demeli....:4::9::9::9:

eşimi tanıdıgımda 18 yaşında yeni girmiştim 6 yıl önce üniverste sınavlarına hazırlanıyodum sınava girdim iyi bir puan aldım ama tercih yapmadım çünkü çok aşık olmuştumm eşimde 21 yasında idi o zaman benimle hemen yüzük takmak istedi bende o zaman kör aşık okul filan görmedi gözüm o da istemedi ben seni akşam beni evimde beklemeni istiyorum dedi bende hiç üstelemedim neyse üç yıl nişanlı kaldık askere gitti geldi evlendik 4 yıldır evliyiz 2.5 yasında ogluşumuz var çok şükür çok mutluyum ama o günlere dönsem kesin ve kesinlikle okurdum meslegimi elime alırdım eşimi de bişekilde ikna edip okurdum hayattaki en büyük pişmanlıgım odur aşkk iste neyseki eşimi halaaa çooook seviyorum iyiki onla evlenmişimmm

Back
X