- Konu Sahibi matematikci
hikayelerimiz benzer imiş.ben de eşimle 18yaşındayken tanışıp evlenmiştim.ben de almanyada çok ii bi üniversiteyi tutturmuştum.ama oraya gitmem demek,eşimden ayrılacak olmam demekti.seçimimi eşimden yana kullandım,14 yıl geçti üstünden ve hala doğru kararı verdiğime inanıyorum.sadece keşke üni ile eşim aynı zamana denk gelmeseydi keşke dediğim oluyo bazen....şimdi 2 yabancı dil bilen,kolej mezunu bi ev hanımı olmak yerine en azından bi üni. diplomam olurdu.eşimi tanıdıgımda 18 yaşında yeni girmiştim 6 yıl önce üniverste sınavlarına hazırlanıyodum sınava girdim iyi bir puan aldım ama tercih yapmadım çünkü çok aşık olmuştumm eşimde 21 yasında idi o zaman benimle hemen yüzük takmak istedi bende o zaman kör aşık okul filan görmedi gözüm o da istemedi ben seni akşam beni evimde beklemeni istiyorum dedi bende hiç üstelemedim neyse üç yıl nişanlı kaldık askere gitti geldi evlendik 4 yıldır evliyiz 2.5 yasında ogluşumuz var çok şükür çok mutluyum ama o günlere dönsem kesin ve kesinlikle okurdum meslegimi elime alırdım eşimi de bişekilde ikna edip okurdum hayattaki en büyük pişmanlıgım odur aşkk iste neyseki eşimi halaaa çooook seviyorum iyiki onla evlenmişimmm