• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünyayı Ayağa Kaldıran Yarışma

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Rusya’da düzenlenen bir güzellik yarışması tüm dünyadan tepki çekti. Çünkü bu yarışma şu ana kadar bildiğimiz tüm güzellik yarışmalarından çok farklı. Yarışmadaki kriter Yahudiler’den nefret etmek ve güzel olmak.

Bu Yarışmada ırkçı Rus kadınlar yarışıyor. Sadece güzellikleriyle değil Yahudiler’e duydukları nefretle de… Bayan Hitler 2014 yarışmasına katılmak için sosyal medyadan bir selfie ve Yahudier’den neden nefret ettiğini açıklayan bir yazı göndermek yeterli oluyor.

Daily Mail'in haberine göre şu ana kadar Rusya ve Doğu Avrupaülkelerinden 14 başvuru yapıldı. Sosyal medyadaki sayfayı şimdiden 7 binden kişi beğendi. Diğer taraftan böyle ırkı bir yarışmanın yapılmasına tepki yağıyor. (rotahaber)
15641_95296_20102014100540_2.webp
15641_95296_20102014100540_4.webp
15641_95296_20102014100540_5.webp

bir gün sizlerdende nefret ederlerse bazı kafatasçılar,o zaman haklılar diyebilecekseniz, edin edebildiğiniz kadar. eferim size:KK14:
insan hiç bir defa dahi sohbet etmediği bir insandan nasıl nefret edebilir..
kulaktan dolma şeylerle..
dini kötüye alet edenler Yahudilerin adını kötüye çıkardı çünki onlar zeki bir ırk..onlar insanlardan nefret etmeli aslında hepsini gaz odalarında telef etmeye çalıştılar..
benim tanıdığım hanım arkadaşım var Yahudi okadar naif biriki bir karıncayı dahi incitemeyecek kadar..
işiıdin islam kılıfı altında yaptıkları bizi bağlamıyorsa..birilerinin kötü örnekleride tüm ırkı bağlamamalı gerçek olan bu değilmi?

En çok paraya ve sermayeye sahip olan yahudiler bütün kötülükleri ve savaşı finanse etmediklerini söyleyemezler

nefret duyulmaları normal

insan hiç bir defa dahi sohbet etmediği bir insandan nasıl nefret edebilir..
kulaktan dolma şeylerle..
dini kötüye alet edenler Yahudilerin adını kötüye çıkardı çünki onlar zeki bir ırk..onlar insanlardan nefret etmeli aslında hepsini gaz odalarında telef etmeye çalıştılar..
benim tanıdığım hanım arkadaşım var Yahudi okadar naif biriki bir karıncayı dahi incitemeyecek kadar..
işiıdin islam kılıfı altında yaptıkları bizi bağlamıyorsa..birilerinin kötü örnekleride tüm ırkı bağlamamalı gerçek olan bu değilmi?
ne güzel yazmışsında anlayana maalesef..

Anlamayanlar sınıfı diye nitelendirmekte bence cok yanlış. Sevmiyorum sevmek zorundada değilim. Adamlara sorun ne türkleri ne müslümanları seviyorlar. Çok zeki ve çok zengınler demekki burayla alakası yok. Kitabımızda bile birçok yerde geçerken bu konu kusura bakmayın anlayamicam malesef..

kimse doğduğu ırkı ve dini seçemiyor. önemli olan insan olabilmek.

Karşı evde doğsaydım "Hıristiyan" olarak doğacaktım,arka evde bir "Alevi" olarak doğacaktım,sağ yanımızdaki evlerden birinde dünyaya gelsem "Ermeni" olacaktım,kader bu,küçücük bir evde "Sunni" olarak can buldum,işte böyle güzel bir memleketin evlatlarıyız biz,kalp kalbe,el ele yaşıyoruz,kardeşiz biz..Nerede ve hangi kimlikte doğacağımız elimizde değil fakat "insan" olmak elimizde ..!

bu sitede üye yahudi arkadaşlarımız var. şu yorumları okuduklarını düşünüyorum ve gerçekten onların adına üzülüyorum

Anlamayanlar sınıfı diye nitelendirmekte bence cok yanlış. Sevmiyorum sevmek zorundada değilim. Adamlara sorun ne türkleri ne müslümanları seviyorlar. Çok zeki ve çok zengınler demekki burayla alakası yok. Kitabımızda bile birçok yerde geçerken bu konu kusura bakmayın anlayamicam malesef..

arkadaşım daha 10 gün oldumu türk genci çocuk kurban eti dağıtıyormuş..dört lise öğrencisi pkk yanlısı parçalamak suretiyle öldürmüşler..ırkçılık olduğunda çıkacak sonuç bu dur..
o çocuğun ırkçılıkla ilgili hiç bir fikri yoktu belkide..olaya mahal verene ses çıkaramadılar güçleri zavallı bir çocuğa yetti..insanların dayatma çıkarcı politikalarının cezasını halk ödüyor..
israilin kökü kurusa bütün dünya cennetmi olacak..çıkar çatışması dünya son bulduğu saniyaya dek sürer..

Back
X