Dupbaston kullananlar yazabilir mi

deniztyl

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
113
32
18
29
Kızlar merhaba. Adetleri hep düzensiz oluyordu bu ayda gecikince gebelikten şüphelendim idrar testi yaptım biri negatif diğeri pozitif çıktı. Kadın doğuma gittim kistlerim oldugunu bişey göremediğini yinede kan testi yapalım dedi ve sonucu negatif çıktı. Uzun zamandır düzensizlik yasadığım ve gebelik planladığım için bana dupbaston ilacı verdi günde 2 kere kullancam ve adetim 2. Gününde yumurtalıklarıma ve hormonlarıma bakılacak. Daha önce böyle bir sıkıntı yasayıp hamile kalanlar var mı ve bu ilaç işe yarar mı sizce

Yani progesteron benzeri bir hormon içeren ilaç. Bana klomen ve aşılama tedavileri sırasında çatlatma iğnesinden sonra verilmişti. Gebelik oluşmadı bıraktım. Bırakınca adet oluyorsunuz zaten.

Yani progesteron benzeri bir hormon içeren ilaç. Bana klomen ve aşılama tedavileri sırasında çatlatma iğnesinden sonra verilmişti. Gebelik oluşmadı bıraktım. Bırakınca adet oluyorsunuz zaten.
Bende gebelik planladığımı söyledim hatta 8 aydır hiç korunmuyorum yinede bişey olmuyor. Sol yumurtalığa yapışık Bi kistim vardı doğum kontrol hapı verdiler fakat ben kullanmadım çünkü yinede Bi süphe ya hamileysem diye bu sefer farklı Bi doktora gittim oda gebelik planlıyorsanız bu tedaviyi deneyelim önce dedi ama emin olamadım yinede

Gebelik oluşursa ilaç embriyonun tutunmasını kolaylaştırır ama gebe kalmaya yardımcı mi bilemedim. Gebelik öncesi kistten mutlaka kurtulmalısınız ama.

Mrb bende 1 aydır regl olamadığım için doktor bana dün verdi bu ilacı. Gebelik planlıyorum bende ama ilk defa 1 aydır regl gecikiyor. İlacı daha kullanmadım 1 hafta daha beklicem o sırada maydonoz suyu kullanıyorum belki iyi gelir. 1 hafta sonunda olmazsam bu ilacı kullanırım. Maydonoz suyu+ Bu ilacı kullansam sıkıntı olurmu acaba

Gebelik oluşursa ilaç embriyonun tutunmasını kolaylaştırır ama gebe kalmaya yardımcı mi bilemedim. Gebelik öncesi kistten mutlaka kurtulmalısınız ama.
Bende bilemedim nasıl bir süreç olacak özellikle de belirttim gebelik istediğimi ama sanırım önce adet zamanı yumurtalıklara bakıp karar verecek

Sıkıntı olur mu bilmiyorum ama benim yaklaşık 8 senedir hep düzensiz adetlerim hatta bana sekonder amonere tanısı koydu arastordım gebelik ve menopoz belirtileri olmadığı halde adet görememe yazıyor. Sizin tahlilleriniz negatif mi çıktı

Bende bilemedim nasıl bir süreç olacak özellikle de belirttim gebelik istediğimi ama sanırım önce adet zamanı yumurtalıklara bakıp karar verecek
Yumurtalıklara bakmıştır kan testi ister sizden hormonlara bakılır

İnşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınız Benim testler negatif çıktı gebelik yok yani

İnşallah en kısa zamanda hamiş kalırsınız Benim testler negatif çıktı gebelik yok yani
İnşallah ben bugun ilk muayenede agladım kist var dedi tahlil yapalım dedi yine agladım sonuçları öğrendim yine ağladım Rabbim kimseye yasatmasın hayal kırıklığı yinede bişey yokken bile insanın hevesi kırılıyor

Kendinizi çok üzmeyin çok stres yapmayın. Gebeliğe engel bir durumunuz yok yazdığınıza göre, Rabbim tez vakitte o mutluluğu size yaşatır inşallah. Umutsuz olmayın hiç bir zaman. Bu ay değilse diğer ay olur bütün bunlar bir süreçtir. Bende 3 senedir istiyorum ama 1 düşük 1 kürtaj oldum olmadı. Ama her zaman bir ümit vardır. Bu arada doktor seni adetlikten görmek istemesi normal çünkü kanalların o zaman açık oluyor benim bildiğim.

Gerçekten daha kötü durumda olanlar da varken stres yapıyo olmam bile sanki diğer anne olmak isteyenlere haksızlık yapıyo gibi hissediyorum. Sizin adınıza da gerçekten cok üzüldüm inşallah tez vakitte Bi bebeğiniz olur suan kendimden bile çok isterim. Duygu durumlarım hep karısıyor inşallah Allah gercekten isteyen ona bakabilecek gücü olan yarı yolda bırakmayacak olan herkesi evlat sahibi yapsın

Yok canım bu hallerin gayet normal:) Bir yandan çok istemek bi yandan neden olmuyorlar bir yandan kendine çok kızmak bi yandan haksızlık yapıyorumlar falan çoğu anne adayı yaşamıştır bence kendimden biliyorum. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin inş

Aminnn inşallah

Benim adet dongum hep duzensizdi. 45 gunde 48 gunde falan gelirdi. Ama suan 56. Gun ve kutunun yarisi bitti ben hala adet olamadim. Betaya bakıldığında negatif. Boyle sebepsiz yere adet olamayinca insanin morali bozuluyor gercekten.

Benim adet dongum hep duzensizdi. 45 gunde 48 gunde falan gelirdi. Ama suan 56. Gun ve kutunun yarisi bitti ben hala adet olamadim. Betaya bakıldığında negatif. Boyle sebepsiz yere adet olamayinca insanin morali bozuluyor gercekten.
İlaç kullanımı sırasında mı regl oluyoruz yoksa bıraktıktan Bi kaç gün sonramı Bi bilgin var mı ondan olmuyo olabilirsin belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…