- 11 Ağustos 2023
- 69
- 14
- 8
- Konu Sahibi strawberry12
-
Canım ben kullandım adet olamadigim için söktürücü diye geçiyorDuphaston adet geciktirir mi hamile kalmaya yardımcı olur mu
Ben oluyorum adetim düzenli ama yumurtlama düzenlemek için verdi sanırım çatlatma iğnesi olacağım o yüzden adet günlerm geldi ama daha olmadıCanım ben kullandım adet olamadigim için söktürücü diye geçiyor
Olabilir o ilacı kullandım adetim düzensiz olmaya başladı daha beter oldum geçen ay başka ilaç kullandım şuan bende adet olmadım galiba hamileyim bilmiyorumBen oluyorum adetim düzenli ama yumurtlama düzenlemek için verdi sanırım çatlatma iğnesi olacağım o yüzden adet günlerm geldi ama daha olmadı
Geciktirmez mi demek istedinHayır hamile değilsen adet olmanı sağlar hamileysen de bebeğin tutunmasını
Evet hamile değilsen adet olursunGeciktirmez mi demek istedin
anladım bekliyorum o zaman gecikme yapıyor diyor geneli o yüzden anlayamadımEvet hamile değilsen adet olursun
Adet oldunuz muOlabilir o ilacı kullandım adetim düzensiz olmaya başladı daha beter oldum geçen ay başka ilaç kullandım şuan bende adet olmadım galiba hamileyim bilmiyorum
Hayır olmadımAdet oldunuz mu
Benim adetim düzenliydi aşılama yapacaktı ama baktı eski yumurtalar var dedi bu duphastonu verdi 10 gün kullandım ilaç biteli 1 hafta olduHayır olmadım
Ben geçen sene kullandım adet olmadığım için emziriyordum 1 hafta kullandım adet oldum sonra birdaha içmedim biraz var içinde şuan da adet olmadım gebelikten şüpheleniyorumBenim adetim düzenliydi aşılama yapacaktı ama baktı eski yumurtalar var dedi bu duphastonu verdi 10 gün kullandım ilaç biteli 1 hafta oldu
Benim adetim düzenliydi aşılama yapacaktı ama baktı eski yumurtalar var dedi bu duphastonu verdi 10 gün kullandım ilaç biteli 1 hafta ol
O zaman geciktirmiyor mu bu ilaç yaniBen geçen sene kullandım adet olmadığım için emziriyordum 1 hafta kullandım adet oldum sonra birdaha içmedim biraz var içinde şuan da adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum
Adet söktürücü olarak kullandım ben geciktirdigini sanmıyorum yani seni yanıltmak istemem tam içeriğini bilmiyorum doktora bı sor istersen için rahat olurO zaman geciktirmiyor mu bu ilaç yani
evet doğru bende heveslenmemek için pek kapılmak istemiyorum gerçi zamanla çıkar ama haftasonu olmam lazımdı hala olmadı ilaçta kullanalı 1 haftayı geçti zaten beklicem bakalım en kötü test yaparım sadece testiı tam zamanı bilemiyorum yapmak için sonuçta hamile kalmayı engel olmaz böyle bi ilaç benim adetim düzenliydi zaten aşılamadan önce verdi bunu düzeni bozmaz herhaldeAdet söktürücü olarak kullandım ben geciktirdigini sanmıyorum yani seni yanıltmak istemem tam içeriğini bilmiyorum doktora bı sor istersen için rahat olur
Bence sen bı test yap adet olmamissin normalde sokturmesi lazımevet doğru bende heveslenmemek için pek kapılmak istemiyorum gerçi zamanla çıkar ama haftasonu olmam lazımdı hala olmadı ilaçta kullanalı 1 haftayı geçti zaten beklicem bakalım en kötü test yaparım sadece testiı tam zamanı bilemiyorum yapmak için sonuçta hamile kalmayı engel olmaz böyle bi ilaç benim adetim düzenliydi zaten aşılamadan önce verdi bunu düzeni bozmaz herhalde
Kullanıp bittikten sonra mı oldunuz gecikme oldu mu peki onu kullanırkenBen geçen sene kullandım adet olmadığım için emziriyordum 1 hafta kullandım adet oldum sonra birdaha içmedim biraz var içinde şuan da adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum
23 Nisan yazıyordu ve düzenli tarihim işte daha olmadımBence sen bı test yap adet olmamissin normalde sokturmesi lazım
Ben hepsini bitirmedim toplasan 10 tane ya içtim yada içmedim sonra adet oldum sonrası geldi zaten sonradan düzensiz olmaya başladım şuan ilaç hayla duruyorKullanıp bittikten sonra mı oldunuz gecikme oldu mu peki onu kullanırken
Ama belki bu ilaçtan dolayı böyle diye heveslenmek istemiyorum23 Nisan yazıyordu ve düzenli tarihim işte daha olmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?