Duphaston gebe kalmaya yardımcı olur mu

Ben oluyorum adetim düzenli ama yumurtlama düzenlemek için verdi sanırım çatlatma iğnesi olacağım o yüzden adet günlerm geldi ama daha olmadı
Olabilir o ilacı kullandım adetim düzensiz olmaya başladı daha beter oldum geçen ay başka ilaç kullandım şuan bende adet olmadım galiba hamileyim bilmiyorum

Benim adetim düzenliydi aşılama yapacaktı ama baktı eski yumurtalar var dedi bu duphastonu verdi 10 gün kullandım ilaç biteli 1 hafta oldu
Ben geçen sene kullandım adet olmadığım için emziriyordum 1 hafta kullandım adet oldum sonra birdaha içmedim biraz var içinde şuan da adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum

Benim adetim düzenliydi aşılama yapacaktı ama baktı eski yumurtalar var dedi bu duphastonu verdi 10 gün kullandım ilaç biteli 1 hafta ol

Ben geçen sene kullandım adet olmadığım için emziriyordum 1 hafta kullandım adet oldum sonra birdaha içmedim biraz var içinde şuan da adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum
O zaman geciktirmiyor mu bu ilaç yani

Adet söktürücü olarak kullandım ben geciktirdigini sanmıyorum yani seni yanıltmak istemem tam içeriğini bilmiyorum doktora bı sor istersen için rahat olur
evet doğru bende heveslenmemek için pek kapılmak istemiyorum gerçi zamanla çıkar ama haftasonu olmam lazımdı hala olmadı ilaçta kullanalı 1 haftayı geçti zaten beklicem bakalım en kötü test yaparım sadece testiı tam zamanı bilemiyorum yapmak için sonuçta hamile kalmayı engel olmaz böyle bi ilaç benim adetim düzenliydi zaten aşılamadan önce verdi bunu düzeni bozmaz herhalde

Bence sen bı test yap adet olmamissin normalde sokturmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…