• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston hakkında lütfen yardım bilgi

mnnos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
108
Puanlar
103
Slm bayanlar ben uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum malesef bir türlü olmadı adet düzensizliğim var başkada bir sorunum yokmuş doktor bana duphaston verdi iki ay 15 gün başlayıp sabah akşam 10 gün kullandım ve ilaç bitimi 3.gün adet gördüm yani tam 28 günde bu ay ramazan dolayısıyla adetin 5. Günü başlayıp sadce akşamları kullandım fakat ilacın bitmesine 5 gün var bugun sabah kalktığımda iç çamaşırmda hafif bi kanama vardı sabah 9 30 gibi bidha gelmedi az önce lavaobada peçetye sildiğimde açık pembe akıntı yine geldi biraz uzun oldu kusra bakmayın sorum şu bu ilacı kullanıp başına böyle bişy gelen oldumu şimdiden teşekkrler

Bilgisi olan yokmu🙄

Belki Hamile kalmış olabilirsin genede testi yapın.adet düzensizliğim vardı hamile kalmıştım.pitihlasma olduğum icin kalbi durdu.yerlesme kanamadir

Belki Hamile kalmış olabilirsin genede testi yapın.adet düzensizliğim vardı hamile kalmıştım.pitihlasma olduğum icin kalbi durdu.yerlesme kanamadir
Geçmiş olsun canım ama ilaç bitmedi daha ilacın bitmesine 5 gün var ilaç bittikten 3 gğn sonra adet olurum gnlde adete 8 gün var yani yerleşme kanaması böylemi oluyo ki dha önce 2 kez hamile kaldım ama hiç böyle olmamıştı

Başka bilgisi olan yokmu arkadşlar

Back
X