Kızlar 6 temmuzda yumurtlama oldu. 7 8 temmuzda kötü kokulu akıntım oldu. Yanma kaşıntı hiç olmadı sadece sağ böbrek ağrım vardı. Perşembe günü acil de idrar verdim. Enfeksiyon varmış monurol şase verdi onu kullandım yanma olursa gel dedi. Cuma akşamı bir anda koyu renk kanamam oldu ne az ne çok ilk gelen adet kanaması gibi. Temizlendikten sonra bir daha gelmedi. Bugün kadın doğum doktoruna gittim alttan muayene etti smear için örnek aldı rahimde temiz kisi miyim vs yok dedi. Bana fitil ve duphaston verdi. 10 gün sabah akşam kullan dedi bu sürece adet olmayacaksın 14. 15. Gün gelecek dedi. Ama kızlar benim adetim çok düzenli onu da söyledim 28 29 gün hep. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ovülasyon takip etmeli miyim kullanacağım süre boyunca yumurtlama olur mu tekrar ilacı neden verdi hiç anlamadım
Fitili yüksek ihtimalle rahim ağzında ufakta olsa bir yara varsa onun için vermiştir ama duphastonu vermesi için ya düzensiz adetinin olması gerek ya da iki adetinin arası kısa olması gerek ki onu uzatsın diye. Söylemedi mi neden verdiğini
Fitili yüksek ihtimalle rahim ağzında ufakta olsa bir yara varsa onun için vermiştir ama duphastonu vermesi için ya düzensiz adetinin olması gerek ya da iki adetinin arası kısa olması gerek ki onu uzatsın diye. Söylemedi mi neden verdiğini
Hayır canım söylemedi. İki kere adetim düzenli ibaresini kullandım çünkü az çok burada kullananları görüyordum. Gebelik düşüncesi var mı korunuyor musunuz vs onları sordu. Beta değerine de bakmış tahlillerde 1.20 negatif hani gebelik ihtimali olsa belki tutunması için diyeceğim ama değil o da aklım karıştı vallahi
Hayır canım söylemedi. İki kere adetim düzenli ibaresini kullandım çünkü az çok burada kullananları görüyordum. Gebelik düşüncesi var mı korunuyor musunuz vs onları sordu. Beta değerine de bakmış tahlillerde 1.20 negatif hani gebelik ihtimali olsa belki tutunması için diyeceğim ama değil o da aklım karıştı vallahi
Şundan dolayı vermiş olabilir, yumurtlaman bitmiş çatlamayı görmüşse gebelikte istiyorsan kolay tutunması için vermiş olabilir. Duphastom rahim duvarını kalınlaştırır bebeğin daha sağlam tutunabilmesi için. Sen söylediysen yumurtlama dönemlerini değerlendirdik bebek istiyoruz diye ondan dolayı vermiş olabilir
Şundan dolayı vermiş olabilir, yumurtlaman bitmiş çatlamayı görmüşse gebelikte istiyorsan kolay tutunması için vermiş olabilir. Duphastom rahim duvarını kalınlaştırır bebeğin daha sağlam tutunabilmesi için. Sen söylediysen yumurtlama dönemlerini değerlendirdik bebek istiyoruz diye ondan dolayı vermiş olabilir
Evet canım 6 temmuz yumurtlama oldu dedim korunmuyoruz da gebelik de düşünüyoruz istiyoruz dedim o zaman senin dediğin gibi sebepten vermiştir çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için