- Konu Sahibi Ecrin Yusra
Kızlar duphaston ilk kullanımim sabah akşam ve adet döngumun ortası bayağı bir ateş basması yaşıyorum normalmi bilgisi ve tecrübesi olan yazabilirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iki kutu icmistim yakin donemde bende oyle bi etki olmamistiKimse yokmu bayanlar kullananlar neler yaşadınız ilk günüm ve sanırım hormonlar kafayı yedidışım soğuk sanki içimde su kayniyor okadar oldum
İlk defa kullandım Dr bugün için başla demişti sabah akşam 1 taneBen iki kutu icmistim yakin donemde bende oyle bi etki olmamisti
Adet gormen icin mi verdi embriyo nun rahime tutunmasi icin mi pekiİlk defa kullandım Dr bugün için başla demişti sabah akşam 1 tane
Dedim bir an ne oluyorumNormall canim banada oluyodu o![]()
Kizz aynen aynenn menopoz gibi yasamistim bendee sonra klomende vermisti banaa ahh hepimiz hep ayni tedaviler goruyoruzzDedim bir an ne oluyorummenopoza giryrm acaba dedim sonra ayiktim
![]()
Evet bu ilaçta hasta olduktan sonra klomen baslycmKizz aynen aynenn menopoz gibi yasamistim bendee sonra klomende vermisti banaa ahh hepimiz hep ayni tedaviler goruyoruzz![]()
Vallaa hepimiz ayni seyy burda kim baslarsa tesaviye once klomenler duphaston fln baslaniyo hep baslangic bunlar aslinda insallahh tez zamanda nasip olur sizin rabbimmEvet bu ilaçta hasta olduktan sonra klomen baslycm
aynı şeyler hep dgru diyrsun
Amin inşallah arkadaşımVallaa hepimiz ayni seyy burda kim baslarsa tesaviye once klomenler duphaston fln baslaniyo hep baslangic bunlar aslinda insallahh tez zamanda nasip olur sizin rabbimm![]()
Süperrr daha ne olsun hep dua baska sansimız yokAmi
Amin inşallah arkadaşım
Niyetimiz kaderimize yazılmış olsun.
Ezan okunurken hep böyle dua ediyorum![]()
Biyerde duymuştum yada okumuştum.Süperrr daha ne olsun hep dua baska sansimız yok![]()
Evett ne güzell dedin onuBiyerde duymuştum yada okumuştum.
Rabbim kabul etmeyeceği duayı dilimize dolamazmis.