Duphaston kullananlar

Hâlâ bende kalamadım canım dış gebelikten sonra.6 ay korundum şimdi 8 aydır deniyoruz henüz olmadı
Benimde bir kaybim oldu. Kalbi durdugu icin. kürtaj oldum. Ekimde 2 sene olacak hala hamile kalamadim. 1 bucuk yildir bekliyorum. Ne bende nede esimde problem yok. Hsg de çektirdim bekliyorum

Benimde bir kaybim oldu. Kalbi durdugu icin. kürtaj oldum. Ekimde 2 sene olacak hala hamile kalamadim. 1 bucuk yildir bekliyorum. Ne bende nede esimde problem yok. Hsg de çektirdim bekliyorum
Bizde de durum aynı canım. Bir tek hsg cektirmedim henüz doktorlar iki gebelik oluşmuş deyip çekmediler bir türlü. Döllenme oluyor tüplerde sıkıntı yoktur diyorlar. Benimde iki sene olacak ama bir senem düşük ve dış gebelik yüzünden korunmakla geçti. Şu virüs şeyi bitsin bende hsg çektirmeyi düşünüyorum. Bir de tup bebek uzmanı olan bir doktora gidicem arkadaşım gitti çok memnun kaldı. O doktor şey demiş kadın doğum doktorları süreci yavaşlatır biz hizlandirirz demiş. Önce çatlama ignesi sonra aşılama deneyecekmiş. En son çare tüp bebek sizin o sürece gelmeden olacağını düşünüyorum demiş. Gittiği doktora bende gidicem bu ay da olmazsa

Selam duphastonu kullandugin ilk ay ne kadar gecikmen oldu

Nasıl kullanılıyor bu ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…