Bende çocuk tutunsun diye kullandım rahmi kalınlaştırıyor ve düşüğü engelliyor halada kullanıyorum tüp bebek olunca 12.haftaya kadar devamMerhabalar kızlar adetim 20 gecikti ve ben doktora gittim bana duphaston verdi kullan dedi ve ilaci aldım ve aldığım gün ilacı kullandım ve o hun yumurtlamam oldu ve yumurtam çatladı çünkü ovulasyon testi ile takip ediyordum. Kafam karıştı bir çok kisi farklı şeyler yazmışlar ilaçlar hakkında, doktorum çocuk olursa tutunsun yoksa adetin gelicek diye verdim demişti. Ama kullananlar rahmi kalinlastirir ve hamile kalınmaz diye yorum okum. Bilgisi olan kullanan tecrübe eden var mı? aranızda.
Ama doktorum bana yumurtlamada kullan kullanma diye birsey soylmedi. Hamile kalanlarda olmuş galiba bu ilaç ile.Bende çocuk tutunsun diye kullandım rahmi kalınlaştırıyor ve düşüğü engelliyor halada kullanıyorum tüp bebek olunca 12.haftaya kadar devam
Farklı kullanım amaçlarıda vardır muhakkak bilemiyorum ben yazdığım sebep için kullanmıştımAma doktorum bana yumurtlamada kullan kullanma diye birsey soylmedi. Hamile kalanlarda olmuş galiba bu ilaç ile.
Anladım canım. Teşekkür ederimFarklı kullanım amaçlarıda vardır muhakkak bilemiyorum ben yazdığım sebep için kullanmıştım
Bebek varsa tutunmasını sağlar bebek yoksa adet olmanızı sağlarAnladım canım. Teşekkür ederim
Bebek yok ama kullandığım ilk gün yumurtlamam.oldu sonra çatladı o yüzden sordumBebek varsa tutunmasını sağlar bebek yoksa adet olmanızı sağlar
Doktorunuz nasıl dediyse kullanın hiç yarıda bırakmayın ilişki günlerini de değerlendirin avakado bol ceviz fıstık yiyin bir deBebek yok ama kullandığım ilk gün yumurtlamam.oldu sonra çatladı o yüzden sordum
Teşekkür ederim canım devam ediyorum zaten canım. 3 günlük kaldı ilaç zatenDoktorunuz nasıl dediyse kullanın hiç yarıda bırakmayın ilişki günlerini de değerlendirin avakado bol ceviz fıstık yiyin bir de
Banada verdi ama yumurtlama gününde de kullandım canım ben o korkutuyor beniBanada verdi adetin 3.günü gittim rahim duvarın biraz kalın diyip bi duphaston birde divina diye hap verdi benim bitmeye yakın duphasonu yumurtlamadan snra başladım
Acaba divinayı duyan varmı gebelik oluşumuna engel midir kı
Bende yumurtlama gününde kullandım bana doktorum kullan kullanma birsey demeyince. Herkes yazmış yumurtlama gününde kullanılmaz diye.Siz günü degerlendirin ilacinizi da birakmayin. Benim doktorum klomen verdi 9 gn sonra duphastona basla demisti. Duphastonu sordum ne icin diye. Bebek olursa tutunmasi icin yoksa adet olmak icin demisti
Duphaston ile ilgili bilgi alabildiniz mi?Merhabalar kızlar adetim 20 gecikti ve ben doktora gittim bana duphaston verdi kullan dedi ve ilaci aldım ve aldığım gün ilacı kullandım ve o hun yumurtlamam oldu ve yumurtam çatladı çünkü ovulasyon testi ile takip ediyordum. Kafam karıştı bir çok kisi farklı şeyler yazmışlar ilaçlar hakkında, doktorum çocuk olursa tutunsun yoksa adetin gelicek diye verdim demişti. Ama kullananlar rahmi kalinlastirir ve hamile kalınmaz diye yorum okum. Bilgisi olan kullanan tecrübe eden var mı? aranızda.
Evet ya benimde aklım karıştı kullandınız mı acaba yumurtlama günündeBende yumurtlama gününde kullandım bana doktorum kullan kullanma birsey demeyince. Herkes yazmış yumurtlama gününde kullanılmaz diye.
Siz aldınız mı acaba??Duphaston ile ilgili bilgi alabildiniz mi?
Hayır almadım ama ben kullanmayı düşünüyorum, bilgi alamadımSiz aldınız mı acaba??
Bana da verdi doktor ama napıcamı bilmiyorumHayır almadım ama ben kullanmayı düşünüyorum, bilgi alamadım
Sizin sorununuz ne?Bana da verdi doktor ama napıcamı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?