Fh2512 Alp🧸 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 3.481 4.299 83 27 10 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hawwa32 #21 Beyaz7045 .!.: Sizin sorununuz ne? Genişletmek için tıkla... Kimyasal gebelik yaşadım
bebelercee Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2021 574 240 53 22 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hawwa32 #22 Merhaba. Doktorum regl gecikince bu ilacı kullan demisti. Bende gecikince ve yumurtlama görmeyince içmeye başladım. İçtiğimin 3. Gunu yumurtlama gordum. Yani bugün:) ama kafam karıştı. Acaba bu ilaç lh hormonunu yükseltiyor mu. Yani yumurtlamams olabilir miyim.?
Merhaba. Doktorum regl gecikince bu ilacı kullan demisti. Bende gecikince ve yumurtlama görmeyince içmeye başladım. İçtiğimin 3. Gunu yumurtlama gordum. Yani bugün:) ama kafam karıştı. Acaba bu ilaç lh hormonunu yükseltiyor mu. Yani yumurtlamams olabilir miyim.?
B Beyaz7045 Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2020 121 49 98 40 23 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hawwa32 #23 bebelercee .!.: Merhaba. Doktorum regl gecikince bu ilacı kullan demisti. Bende gecikince ve yumurtlama görmeyince içmeye başladım. İçtiğimin 3. Gunu yumurtlama gordum. Yani bugün:) ama kafam karıştı. Acaba bu ilaç lh hormonunu yükseltiyor mu. Yani yumurtlamams olabilir miyim.? Genişletmek için tıkla... Eğer silikleşirse bence yumurtlamadır
bebelercee .!.: Merhaba. Doktorum regl gecikince bu ilacı kullan demisti. Bende gecikince ve yumurtlama görmeyince içmeye başladım. İçtiğimin 3. Gunu yumurtlama gordum. Yani bugün:) ama kafam karıştı. Acaba bu ilaç lh hormonunu yükseltiyor mu. Yani yumurtlamams olabilir miyim.? Genişletmek için tıkla... Eğer silikleşirse bence yumurtlamadır
bebelercee Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Aralık 2021 574 240 53 25 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hawwa32 #24 Beyaz7045 .!.: Eğer silikleşirse bence yumurtlamadır Genişletmek için tıkla... Çok sagol. Yumurtlama gördükten sonra ertesi gün siliklesti. Yani çatladı. Ancak hala ovuluasyona devam ediyorum. T Çizgisi pik olacak kadar olmasada belirgin cikiyor. Allahtan hayirlisi:)
Beyaz7045 .!.: Eğer silikleşirse bence yumurtlamadır Genişletmek için tıkla... Çok sagol. Yumurtlama gördükten sonra ertesi gün siliklesti. Yani çatladı. Ancak hala ovuluasyona devam ediyorum. T Çizgisi pik olacak kadar olmasada belirgin cikiyor. Allahtan hayirlisi:)