• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullandım ama regl olamadım

holaholaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2025
76
21
3
29
Kızlar bir sorum olacak pcosum olduğu için adetim yaklaşık 2 ayı geçti gelmedi bende duphaston aldım günde 2 kez kutu biteli 1 hafta oldu dünden beri sadece peçeteye sildiğimde gelen bir lekelenme var kahverengi akıntı gibi kasıklarım da olacak gibi ağrıyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu daha önce de kullandım bu ilacı hiç böyle olmamıştı birinci sorum adeti beklemem mi gerekir bunun devamı gelir mi ikinci olarak beklemeyip bunu adet mi saymalıyım. Veya bir kutu daha mı alıp içmem gerekir başına gelen oldu mu hiç

Kızlar bir sorum olacak pcosum olduğu için adetim yaklaşık 2 ayı geçti gelmedi bende duphaston aldım günde 2 kez kutu biteli 1 hafta oldu dünden beri sadece peçeteye sildiğimde gelen bir lekelenme var kahverengi akıntı gibi kasıklarım da olacak gibi ağrıyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu daha önce de kullandım bu ilacı hiç böyle olmamıştı birinci sorum adeti beklemem mi gerekir bunun devamı gelir mi ikinci olarak beklemeyip bunu adet mi saymalıyım. Veya bir kutu daha mı alıp içmem gerekir başına gelen oldu mu hiç
Polip olabilir belki rahim içinde

Ultrasonda görülmüyor ,,ya hsg ya sulu ultrason bakılıyor
Tedavi geçmişiniz varsa hormonlar yapmış olabilir
Tedaviye yeni başlayacaktım yani daha önce hiç olmadım hsg de çekildim aslında bişey çıkmamıştı ama neden böyle oldu anlamadım ilk kez başıma geliyor teşekkür ederim yanıtınız için 🌸

Back
X