MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #1 Duphaston kullanıp adet olan var mı adet oldum ama sol tarafımda kasık ve karnıma batan bişey var sol tarafım ağrıyor normalmi acaba
Duphaston kullanıp adet olan var mı adet oldum ama sol tarafımda kasık ve karnıma batan bişey var sol tarafım ağrıyor normalmi acaba
Vanillin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2020 422 1.443 33 29 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #2 Ben gecen ay kullandim adet oldum. Regl agrisidir bence onemseme cok. Bu ay da kullaniyorum her tarafimda sancilar agrilaar
Ben gecen ay kullandim adet oldum. Regl agrisidir bence onemseme cok. Bu ay da kullaniyorum her tarafimda sancilar agrilaar
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #3 Vanillin .!.: Ben gecen ay kullandim adet oldum. Regl agrisidir bence onemseme cok. Bu ay da kullaniyorum her tarafimda sancilar agrilaar Genişletmek için tıkla... İlaçtandır değilmi korkmama gerek yok . Sizdede aynı ağrı oldumu ilaca bağlı mıydı ağrınız
Vanillin .!.: Ben gecen ay kullandim adet oldum. Regl agrisidir bence onemseme cok. Bu ay da kullaniyorum her tarafimda sancilar agrilaar Genişletmek için tıkla... İlaçtandır değilmi korkmama gerek yok . Sizdede aynı ağrı oldumu ilaca bağlı mıydı ağrınız
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #4 2 yumurtalığımda batma sancı var
Vanillin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2020 422 1.443 33 29 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #5 Mutlu kedi .!.: İlaçtandır değilmi korkmama gerek yok . Sizdede aynı ağrı oldumu ilaca bağlı mıydı ağrınız Genişletmek için tıkla... Yok benim her zaman regl olunca agrim oluyor ilactan oldugunu dusunmuyorum
Mutlu kedi .!.: İlaçtandır değilmi korkmama gerek yok . Sizdede aynı ağrı oldumu ilaca bağlı mıydı ağrınız Genişletmek için tıkla... Yok benim her zaman regl olunca agrim oluyor ilactan oldugunu dusunmuyorum
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #6 Vanillin .!.: Yok benim her zaman regl olunca agrim oluyor ilactan oldugunu dusunmuyorum Genişletmek için tıkla... Bu adet ağrısı değil sol karında ve yumurtalıklarımda ağrı var
Vanillin .!.: Yok benim her zaman regl olunca agrim oluyor ilactan oldugunu dusunmuyorum Genişletmek için tıkla... Bu adet ağrısı değil sol karında ve yumurtalıklarımda ağrı var
Vanillin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2020 422 1.443 33 29 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #7 Mutlu kedi .!.: Bu adet ağrısı değil sol karında ve yumurtalıklarımda ağrı var Genişletmek için tıkla... Su an benimde var aynisi sag tarafta daha adet olmadim ama
Mutlu kedi .!.: Bu adet ağrısı değil sol karında ve yumurtalıklarımda ağrı var Genişletmek için tıkla... Su an benimde var aynisi sag tarafta daha adet olmadim ama
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 3 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #8 Vanillin .!.: Su an benimde var aynisi sag tarafta daha adet olmadim ama Genişletmek için tıkla... O zaman normal heralde ağrı olması ben dış gebelik geçirince en küçük ağrıdan korkar oldum . Siz neden kullanıyorsunuz bu ilacı
Vanillin .!.: Su an benimde var aynisi sag tarafta daha adet olmadim ama Genişletmek için tıkla... O zaman normal heralde ağrı olması ben dış gebelik geçirince en küçük ağrıdan korkar oldum . Siz neden kullanıyorsunuz bu ilacı
Vanillin Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 8 Eylül 2020 422 1.443 33 29 4 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #9 Mutlu kedi .!.: O zaman normal heralde ağrı olması ben dış gebelik geçirince en küçük ağrıdan korkar oldum . Siz neden kullanıyorsunuz bu ilacı Genişletmek için tıkla... Gecmis olsunn. Ben klomen catlatma ignesi ardindan duphaston kullaniyorum ki gebelik olusursa tutunmasina yardimci olsun olmazsa adetim bosu bosuna gecikmesin
Mutlu kedi .!.: O zaman normal heralde ağrı olması ben dış gebelik geçirince en küçük ağrıdan korkar oldum . Siz neden kullanıyorsunuz bu ilacı Genişletmek için tıkla... Gecmis olsunn. Ben klomen catlatma ignesi ardindan duphaston kullaniyorum ki gebelik olusursa tutunmasina yardimci olsun olmazsa adetim bosu bosuna gecikmesin
MutluKedi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Kasım 2019 2.049 1.252 133 5 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi MutluKedi #10 Vanillin .!.: Gecmis olsunn. Ben klomen catlatma ignesi ardindan duphaston kullaniyorum ki gebelik olusursa tutunmasina yardimci olsun olmazsa adetim bosu bosuna gecikmesin Genişletmek için tıkla... Saolun bende aşılamadan sonra ki aydan itibaren kullanmaya başladım . Aynı durumdayız inşallah faydası olur
Vanillin .!.: Gecmis olsunn. Ben klomen catlatma ignesi ardindan duphaston kullaniyorum ki gebelik olusursa tutunmasina yardimci olsun olmazsa adetim bosu bosuna gecikmesin Genişletmek için tıkla... Saolun bende aşılamadan sonra ki aydan itibaren kullanmaya başladım . Aynı durumdayız inşallah faydası olur