Duphaston kullanıp adet olanlar

MutluKedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2019
2.049
1.252
133
Duphaston kullanıp adet olan var mı🙏 adet oldum ama sol tarafımda kasık ve karnıma batan bişey var sol tarafım ağrıyor normalmi acaba 🤔

Ben gecen ay kullandim adet oldum. Regl agrisidir bence onemseme cok. Bu ay da kullaniyorum her tarafimda sancilar agrilaar

Ben gecen ay kullandim adet oldum. Regl agrisidir bence onemseme cok. Bu ay da kullaniyorum her tarafimda sancilar agrilaar
İlaçtandır değilmi korkmama gerek yok . Sizdede aynı ağrı oldumu ilaca bağlı mıydı ağrınız

O zaman normal heralde ağrı olması 😊 ben dış gebelik geçirince en küçük ağrıdan korkar oldum . Siz neden kullanıyorsunuz bu ilacı
Gecmis olsunn. Ben klomen catlatma ignesi ardindan duphaston kullaniyorum ki gebelik olusursa tutunmasina yardimci olsun olmazsa adetim bosu bosuna gecikmesin

Gecmis olsunn. Ben klomen catlatma ignesi ardindan duphaston kullaniyorum ki gebelik olusursa tutunmasina yardimci olsun olmazsa adetim bosu bosuna gecikmesin
Saolun 😊 bende aşılamadan sonra ki aydan itibaren kullanmaya başladım . Aynı durumdayız inşallah faydası olur 😊

Back
X