duphaston kullanıp adeti düzene giren var mı?

turlik

hayat boş gez eğlen coşşşş
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.789
1
156
merhaba arkadaşlar
adet getirici duphaston u kullanıp adeti düzene giren var mı aranızda?benim 2 gün oldu kullanmaya başlayalı ve bir iki topikte okudum 1 kutu kullandıktan sonra adet düzene giriyomuş!bana biraz ilginç geldi...yani bir kutuda çabuçak düzene sokması.inşallah dedikleri gibidir.şimdi tekrar soruyorum sizlere arkadaşlar duphaston kullanıp adeti düzene girenler varmı?

arkadaşlar yokmu şu ilacı kullanıpta adet olan sonra da adeti düzene giren?gelin birbirimize bilgi verelim,destek olalım...

Canım ben kullandım ama sonrası adetım geldıkten sonra dr ilaçlı spıral taktı şimdi ama az az kanamam gelıyor şimdide 3 gün oldu taktıralı delırecem yaaa duphostan sana sıkıntı verıyormu terleme gibi ben çok kansız kalmışım da dr bana ilk onu verdi.Kanamam yoğun oldugu için tedavisi 3 ve 6 ay sürüyor ama nasıl 1 ayda düzene giriyor adetınki anlamadım?:19:

Canım ben kullandım ama sonrası adetım geldıkten sonra dr ilaçlı spıral taktı şimdi ama az az kanamam gelıyor şimdide 3 gün oldu taktıralı delırecem yaaa duphostan sana sıkıntı verıyormu terleme gibi ben çok kansız kalmışım da dr bana ilk onu verdi.Kanamam yoğun oldugu için tedavisi 3 ve 6 ay sürüyor ama nasıl 1 ayda düzene giriyor adetınki anlamadım?:19:

canım
işte bende 1 ayda nasıl düzene giriyo onu anlamadım...ben başlayalı daha 2 gün oldu.3 tane içtim yani daha.şu ana kadar bi sıkıntım olmadı.beni adetimin gelmemesi sıkıntıya sokuyo.sinirlerim bozuluyo,agresifleşiyorum ve aşırı sıkıntıyla gelen bi ter basması oluyo.şimdi duphaston adet kanaması miktarını mı arttırıyo canım ilaçlı spiral o yüzden mi?

ayy bende hiç düzene falan girmedi
sadece ilaç bittikten bir kaç gün sonra adet oldum o kadar

ayy bende hiç düzene falan girmedi
sadece ilaç bittikten bir kaç gün sonra adet oldum o kadar

bi kaç gün sonra mı?
doktor bana ilacın tamamını sabah akşam al bittikten 10 gün sonra adet olursun dedi.ilaçta zaten 20 tane var 10 gün ilaç kullanım süresi 10 gün de bekleme...yani 1 aya yakın adet mi beklicem ben dedim.dr. da malesef dedi.o zamana kadar rahim betonarme duvar olur yaaaa:84:

MErhaba.. Bende duphastona başladım feci şekilde adet düzensizliğim vardı gecikiyordu ve kist çıktı.. Duphastonu 6 gün kullanıyorum nette okuduğum kadarıyla adet gecikmesini düzensizliğini düzene sokuyormus bende 10 günü aştı bu durum ve daha ilginci adet görüp görmediğim bell değil resmen kahverengi akıntı geliyor.. Bu normalmi yaşayanlar varmı duphaston kullanıpta kahverengi akıntı yaşayanlar böyle bir etkisi olabiliyormu bilgisi olanlar yazarsa çok memnun olurum kızlar herkese geçmiş olsun..

arkadaşlar duphastonu adetin kaçıncı günü günde kaç tane alıosunuz?ben bi ara hamileleik geçirince ara vermiştimde sanırım karıştırdım:(

Bu ilacı ben tatile giderken adet geciktirmesi için kullandım(doktor önerisiyle). 2 gün önce ilaca başladım. Adetimin 3 gününe denk gelmesi gereken tarihte tatilim bittiği için kullanmak istemedim daha fazla ve bıraktım. Ertesi gün adet oldum. Fakat şöyle bir durum var. İlk iki gün sular seller gibi giden regl dönemim ilk gün doğru düzgün sökülememe neden oldu en son 3. gün yoğun bir boşalma yaşandı. Normalde 7 gün süren regl dönemimde bugün son gün ve bende en son kahverengi şeklinde olup son bulur son gün. Ama kıpkırmızı kan geliyor hala bugün bitmeyecek gibi. Bunu yaşayan var mı aranızda regli uzatma gibi bir şey oldu mu?

Back
X