• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duphaston kullanıp hamile kalan var mı?

kokulumumluk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
40
4
6
28
İyi günler arkadaşlar benim amh değerim 0.49 doktor bu ay duphaston verdi bat 5 Ekim eğer bu ay gebelik oluşmazsa adetinin 2. Günü gel tüp bebek tedavisine başlayalım dedi siz daha önce bu ilacı kullandınız mı gebe kaldınız mı işe yarıyor mu

İyi günler arkadaşlar benim amh değerim 0.49 doktor bu ay duphaston verdi bat 5 Ekim eğer bu ay gebelik oluşmazsa adetinin 2. Günü gel tüp bebek tedavisine başlayalım dedi siz daha önce bu ilacı kullandınız mı gebe kaldınız mı işe yarıyor mu
Ben şu anda kullanıyorum. Yaklaşık 9 gün sonra bu sorunun yanıtını verebilirim inşAllah.

Duphaston gebe kalmaya doğrudan sebep olmuyor
Döllenme varsa tutunmasına yardımcı oluyor
Yani bu duphaston “progesteron” içeriyor
Bu da rahim duvarını kalınlaştırır
Embriyo yoksa ortada,adet söktürür.
Kullandım ben daha önce. Çatlatma tedavisi sonrası başlatmıştı regle kadar geçen o 14 günlük sürede. İlaç görevini yerine getirdi tabi ki ama maalesef bi döllenme olmadığı için adet oldum.

Ben tüp bebek tedavisine başladım.Gonal f iğne kullandım.Yumurtalar hiç büyümedi.Tedaviyi şimdilik kesti doktor.Duphaston ve omepa q10 verdi iki ay kullan dedi.2 ay sonra tekrar gidicem tedaviye başlayacak.

Ben tüp bebek tedavisine başladım.Gonal f iğne kullandım.Yumurtalar hiç büyümedi.Tedaviyi şimdilik kesti doktor.Duphaston ve omepa q10 verdi iki ay kullan dedi.2 ay sonra tekrar gidicem tedaviye başlayacak.
Tüp bebek tedavisine neden başladınız bende düşük amh var ondan dolayı beklemeden tüp bebeğe başlayalım dedi bana

İnşallah şu an belirtim yok bence varsa da hafif belirtileri psikolojik diye yorumluyorum sizde var mı
Ben aşılama oldum. O sebeple çatlatma iğnesinin etkileri olduğunu düşünüyorum. Mide ekşimesi ve hafif düzeyde göğüs hassasiyeti var. Dpo 9 ve bugün yaptığım test silik pozitif çıktı. 12 günden sonra netlesiyor. Pazar veya pazartesi netleşir durumum. Duphaston u 8 gündür kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere. 2 gün sonra bitiyor.

Ben aşılama oldum. O sebeple çatlatma iğnesinin etkileri olduğunu düşünüyorum. Mide ekşimesi ve hafif düzeyde göğüs hassasiyeti var. Dpo 9 ve bugün yaptığım test silik pozitif çıktı. 12 günden sonra netlesiyor. Pazar veya pazartesi netleşir durumum. Duphaston u 8 gündür kullanıyorum sabah ve akşam olmak üzere. 2 gün sonra bitiyor.
Benim aşılamanın 12.günü testim negatif

İnşallah sonucunuz olumludur gebe kalmışsınızdır benim amh düşük ve yumurta sayım az eşimde de sperm hızı düşük ondan dolayı doktorum aşılama önermedi tüp bebeğe başlayacakmış direk bu ay gebelik olmazsa tabi duphastonu da doğal yolla olmuş olursa tutunsun diye verdi

tutundu ama sonrasında düşük yaptım maalesef. yine de benim için o bile çok önemliydi çünkü hiç gebe kalamamıştım o zamana kadar. evleneli tam bir sene olmuştu

Adet öncesi durumlar başladı. Göğüs hassasiyeti, baş ağrısı vs. Gerçekten beklemek çok yorucu.

Adet öncesi durumlar başladı. Göğüs hassasiyeti, baş ağrısı vs. Gerçekten beklemek çok yorucu.
Merhaba test yaptınız mı ben bugün yaptım silik çıktı sizinle aynı gün olmuştuk aşılamayı

Eklentiler

• IMG_8709.webp
    IMG_8709.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 4
Back
X