- 30 Ocak 2014
- 639
- 322
- 333
- Konu Sahibi kokulumumluk
Kaset test yaptım bişey göremedim. Biraz daha bekleyeceğim. Erken gebelik testi yapmadım.Merhaba test yaptınız mı ben bugün yaptım silik çıktı sizinle aynı gün olmuştuk aşılamayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaset test yaptım bişey göremedim. Biraz daha bekleyeceğim. Erken gebelik testi yapmadım.Merhaba test yaptınız mı ben bugün yaptım silik çıktı sizinle aynı gün olmuştuk aşılamayı
Ben de emin olamıyorum var mı yok mu akşam kan testi vermeye gidebilirimKaset test yaptım bişey göremedim. Biraz daha bekleyeceğim. Erken gebelik testi yapmadım.
Merhaba çatlatma iğnesinin kaçıncı gününde yaptınız bu son testi? Ve aşılamanızın kaçıncı günü ?Ben de emin olamıyorum var mı yok mu akşam kan testi vermeye gidebilirim
Merhaba, aşılamamın 12. Günü Ovitrellenün 14. GünüMerhaba çatlatma iğnesinin kaçıncı gününde yaptınız bu son testi? Ve aşılamanızın kaçıncı günü ?
Sanırım awox ile yaptınız testi. Onda yanlış çıkmaz pek. Adet günü gelmeden kaset test ile yaptım o sebeple bende çıkmadı. Yinede tedirgin ve üzgünüm. Ama senin adına çok sevindim. Kan testi için bekle bence. Bat nezaman? benim 10 Ekim.Ben de emin olamıyorum var mı yok mu akşam kan testi vermeye gidebilirim
Benimde aynı aşılamanın 12. ovitrelle iğnenin 14.günüMerhaba çatlatma iğnesinin kaçıncı gününde yaptınız bu son testi? Ve aşılamanızın kaçıncı günü ?
Ama şimdi yaptım çıkmadı, dün sabah ve bu sabah belli bir şekilde silik çıktı. Belki sabah ki idrar daha koyu oluyor ondan mı. Benimde 12 sinde adet olmam gerekiyorSanırım awox ile yaptınız testi. Onda yanlış çıkmaz pek. Adet günü gelmeden kaset test ile yaptım o sebeple bende çıkmadı. Yinede tedirgin ve üzgünüm. Ama senin adına çok sevindim. Kan testi için bekle bence. Bat nezaman? benim 10 Ekim.
Evet awoxla yaptımSanırım awox ile yaptınız testi. Onda yanlış çıkmaz pek. Adet günü gelmeden kaset test ile yaptım o sebeple bende çıkmadı. Yinede tedirgin ve üzgünüm. Ama senin adına çok sevindim. Kan testi için bekle bence. Bat nezaman? benim 10 Ekim.
Evet ilk idrarda daha yoğun belli olur. Bekleyip yarın sabah tekrar edin bence.Ama şimdi yaptım çıkmadı, dün sabah ve bu sabah belli bir şekilde silik çıktı. Belki sabah ki idrar daha koyu oluyor ondan mı. Benimde 12 sinde adet olmam gerekiyor
Benimde bugün aşılamanın 11. ovitrellenin 13.günü bugün ve halen testim silik çıkıyor iğne etkisi tam olarak ne zaman geçerMerhaba, aşılamamın 12. Günü Ovitrellenün 14. Günü
Birkaç gün daha beklememiz gerekecek ama işte son günler hiç geçmiyorBenimde aynı aşılamanın 12. ovitrelle iğnenin 14.gü
Benim göğüslerim hassaslaştı. Ara ara kasık ağrısı bel ağrısı var ama gebelik belirtisi diyemem bunlar adette de oluyorBelirti varmı peki? Benim normal adet belirtilerim yoğunlaştı gibi. O sebeple telaşlıyımminikkalppbi
İğne etkisi geçmiştir bence yaBirkaç gün daha beklememiz gerekecek ama işte son günler hiç geçmiyor![]()
Tekrar test yaptınız mı? Bende yarın sabah erken gebelik testi ile bakacağım tekrar.Evet awoxla yaptım
Ben dün gece gittim kan verdim 2,30 çıktı. Gerçekten anlayamadım bu sabah yine awox yaptım yine aynı çıktı anlamadım awox hiç böyle yapmazdıTekrar test yaptınız mı? Bende yarın sabah erken gebelik testi ile bakacağım tekrar.
Yeni yakalamış olabilir misin? Biraz daha bekleyelim bakalım adet geçecekmi.Ben dün gece gittim kan verdim 2,30 çıktı. Gerçekten anlayamadım bu sabah yine awox yaptım yine aynı çıktı anlamadım awox hiç böyle yapmazdı
Adetime de 5 gün kaldı bakalım bekliyorum , ben üniversite hastanesindeki tüp bebek birimine ulaştım bile adet olursam gidip işlemlere başlayacağım artık beklemek istemiyorumYeni yakalamış olabilir misin? Biraz daha bekleyelim bakalım adet geçecekmi.
Adetime de 5 gün kaldı bakalım bekliyorum , ben üniversite hastanesindeki tüp bebek birimine ulaştım bile adet olursam gidip işlemlere başlayacağım artık beklemek istemiyorum
Hangi marka buEki Görüntüle 3655708
Bu sabah yaptığım erken gebelik testi çok az bir silik çizgi gördüm