- 30 Ocak 2014
- 639
- 322
- 333
- Konu Sahibi kokulumumluk
Days Doctor markasıHangi marka bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Days Doctor markasıHangi marka bu
Bu test çok yalancı çıkarıyor bende bildiğiniz ikinci çizgiyi çıkarmıştı negatifti birdaha da almadım hiç o testtenDays Doctor markası
Ben adet oldum az önceBu test çok yalancı çıkarıyor bende bildiğiniz ikinci çizgiyi çıkarmıştı negatifti birdaha da almadım hiç o testten
Bende 2 güne olurum, gebe olsam çoktan çıkardı testte. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tekrar mı aşılamaBen adet oldum az önce![]()
Ben sanırım tüp bebek ile yola devam edeceğim yada bu ay dinlenip sonra tüp bebek ile devam edeceğimBende 2 güne olurum, gebe olsam çoktan çıkardı testte. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz tekrar mı aşılama
Zaten şuan gitseniz bile hemen tüp bebeğe başlamazlar bence sadece görüşürsünüz. Ben adet olunca gideceğim ama zaten birdahaki aya başlarlar konuşuruz belki tahlillerimizi istelerBen sanırım tüp bebek ile yola devam edeceğim yada bu ay dinlenip sonra tüp bebek ile devam edeceğim
Bugün adet oldum tam günüm de yarın Üniversite Hastanesinin tüp bebek birimine gideceğiz inşallahhhBen sanırım tüp bebek ile yola devam edeceğim yada bu ay dinlenip sonra tüp bebek ile devam edeceğim
Ben tedaviye başladım. İlk doz iğneleri dün vuruldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar versin tez vakitte kolaylıkla.Bugün adet oldum tam günüm de yarın Üniversite Hastanesinin tüp bebek birimine gideceğiz inşallahhh
Ne için tüp bebek için miBen tedaviye başladım. İlk doz iğneleri dün vuruldum. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı Salih Saliha evlatlar versin tez vakitte kolaylıkla.
Evet ilk doz iğneleri dün akşam yaptım.Ne için tüp bebek için mi
Ayyy çok sevindim. İnşallaj olumlu olur. Devlette rapor çıkarmayı hiç düşünmediniz miEvet ilk doz iğneleri dün akşam yaptım.
Yaşım 40 o sebeple pek bir şey ifade etmiyor rapor çıkarmak.Ayyy çok sevindim. İnşallaj olumlu olur. Devlette rapor çıkarmayı hiç düşünmediniz mi
Ben bugün gittim birsürü test istedi, sonuçlar iyi çıkarsa birlere aşılama deneriz, değilse direk tüp bebekYaşım 40 o sebeple pek bir şey ifade etmiyor rapor çıkarmak.
Daha önce aşılama oldum derseniz direk tüp bebek ile başlarsınız diye biliyorum. Devlet önce aşılama sonra tüp bebek tedavisi uyguluyor.Ben bugün gittim birsürü test istedi, sonuçlar iyi çıkarsa birlere aşılama deneriz, değilse direk tüp bebek
Dedim birlere uyguladım diye raporunu getir bana dedi, direk tüp benekte yapabiliriz dediDaha önce aşılama oldum derseniz direk tüp bebek ile başlarsınız diye biliyorum. Devlet önce aşılama sonra tüp bebek tedavisi uyguluyor.
Vakit kaybetme bence bir daha aşılama bekleme. Hemen tüp bebek ile devam et.Dedim birlere uyguladım diye raporunu getir bana dedi, direk tüp benekte yapabiliriz dedi
Canım devlet ya bu ben rapor çıkarmak için gittim zaten i umarım öyle yapar ve hemen tüp bebeği onaylar. Şuanlık onaylayacak gibi duruyor, benim anlamadığım histereskopi yapacağım dedi bende bir sıkıntı yok ki onu neden yapacak anlamadımVakit kaybetme bence bir daha aşılama bekleme. Hemen tüp bebek ile devam et.
Merhaba, birdahaki ay tüp bebeğe başlıyoruz. Acaba iğneleri ne kadara aldınızVakit kaybetme bence bir daha aşılama bekleme. Hemen tüp bebek ile devam et.
İğneler için net bir rakam söylemem zor. Çünkü kişiden kişiye tedavi değişiyor. Şimdiye kadar ödediğimiz rakam 33bin TL civarında. Daha alınacak iğneler var hala ortalama bir fiyat söylemem gerekirse 45bin TL toplam tutacak diye düşünüyorum.Merhaba, birdahaki ay tüp bebeğe başlıyoruz. Acaba iğneleri ne kadara aldınız
inşAllah süreç yorucu olmadan kolaylık ile kucağını dolduracak bir bebek ile sonuçlansın.Merhaba, birdahaki ay tüp bebeğe başlıyoruz. Acaba iğneleri ne kadara aldınız