- 24 Temmuz 2019
- 133
- 86
- 18
- 44
- Konu Sahibi Muhtesem gunes
-
Cevap verecek olan yokmu acil yardımmm
[/QUOTE
canım bu ay banada duphaston verdi ama bende adetim falan herşeyim düzenli niye verdi bilmiom2 yildir bebek istiyorum ama maalesef doktorum bu ay hormonlarında dengesizlik var duphaston kullan 10 gün dedi ilaç bitince kanaman başlayacak 3.günü gel dedi ama adetim 2 gün gecikti bu olayla tedavi olup hamile kalan varmı acil yardım
Bu ilaç hakkında bende bilmiom canm bakalım benim adetime daha var peki gebelik testi yaptınmıBenim adetim 13 gun sürmüştü ve hormonlarında sıkıntı var o yüzden veriyorum dedi doktorum ilaç bitince kanaman gelecek 3. günü gel demişti ama adetim 3 gun gecikti duzensizliktenmi neden olduğunu bilemedim
Yok canım daha yapmadım bir hafta geçsin diye bekliyorumBu ilaç hakkında bende bilmiom canm bakalım benim adetime daha var peki gebelik testi yaptınmı
Geçen ay ve daha önceki aylarda tam gününde adetim geliyordu bu ay 3 gun gecikti ama geçen ay adetim 13 gün sürdüğü için acaba adet tarihim ilerimi attı diye dusunuyorumYok canım daha yapmadım bir hafta geçsin diye bekliyorum
Bence 3 gün geciktiyse test yap çıkabilirGeçen ay ve daha önceki aylarda tam gününde adetim geliyordu bu ay 3 gun gecikti ama geçen ay adetim 13 gün sürdüğü için acaba adet tarihim ilerimi attı diye dusunuyorum
Bir kaç gün daha beklemek istiyorum hayalkırıklığına uğramamak için canım yaBence 3 gün geciktiyse test yap çıkabilir
Evet haklısın insan üzülüyo çıkmayıncaBir kaç gün daha beklemek istiyorum hayalkırıklığına uğramamak için canım ya
Rabbim bütün isteyenlere nasip etsin insallah o yolda bekletmesin kimseyi kizim da da 4 yil beklemiştim Rabbim hiç beklemediğim anda nasip etmişti şimdi 17 yaşında oldu bileEvet haklısın insan üzülüyo çıkmayınca
Ikinci evliliğimi yaptım eşimle ikimizin evladı olsun istedik inşallah Rabbim nasip ederRabbim bütün isteyenlere nasip etsin insallah o yolda bekletmesin kimseyi kizim da da 4 yil beklemiştim Rabbim hiç beklemediğim anda nasip etmişti şimdi 17 yaşında oldu bile
Cuma 10.gün olacak gecikme adetim daha gelmedi ve göğüs uçlarim acıyor ve vücut ısım yüksek inşallah hamileyimdir cuma günü evlilik yıldönüm o gün test yapip eşime sürpriz yapmak istiyorum dua edin pozitif olsun insallahBu ilaç hakkında bende bilmiom canm bakalım benim adetime daha var peki gebelik testi yaptınmı
Sonuç ne oldu acabaCuma 10.gün olacak gecikme adetim daha gelmedi ve göğüs uçlarim acıyor ve vücut ısım yüksek inşallah hamileyimdir cuma günü evlilik yıldönüm o gün test yapip eşime sürpriz yapmak istiyorum dua edin pozitif olsun insallah
Maalesef negatif hormonal sıkıntı varmisSonuç ne oldu acaba
Merhaba,ben de bu ay duphaston kullanicam araştırırken denk geldiniz üstünden biraz geçmiş ama sormak istedim durumunuz ne oldu acabaKızlar merhaba ben de duphaston kullananlardanim. Daha önce kullandığında ilaç bittikten 3 - 4 gün sonra adet oluyordum. Ama bu ay ilaç biteli 14. Gün oldu bugün. Goguslerimde agri ve şişlik var ara ara sol karnımın altı özellikle ayaktayken ağrıyor. Negatif çıkacak diye korkuyorum testte yapmadim daha. Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?? Ne yapsam bilemedim
Canım sen kullandın mı ne durumdasın benimde ilaç biteli 8 gün oldu ne gelen var ne gidenMerhaba,ben de bu ay duphaston kullanicam araştırırken denk geldiniz üstünden biraz geçmiş ama sormak istedim durumunuz ne oldu acaba
Merhaba pko durumu yoksa gebelik olabilir,ben kullanamadan hamile olduğumu öğrendim bu ay,hadi sen de inşallahCanım sen kullandın mı ne durumdasın benimde ilaç biteli 8 gün oldu ne gelen var ne giden
Pko var maalesef tedaviye başlıcaktım regl olmam için verdi ama hala yokMerhaba pko durumu yoksa gebelik olabilir,ben kullanamadan hamile olduğumu öğrendim bu ay,hadi sen de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?