- Konu Sahibi Denizmavisiii
-
İlaç bittikten sonra 3-7 gün içinde adet olunur diye yazıyor sizin de bi iki gün içerisinde olacaktır diye tahmin ediyorumMerhaba bende duphaston kullandim. yumurtalarim buyumedi regli olmam icin verdi. Kullandim bitti 4. Gun bugun ama hic regli belirtim yok neden böyle oldu acaba. Yaşayan varmi boyle birseyi tekrar ilacmi kullanmam lazim simdi regli olabilmek icin
Insallah gelir. şiştim resmen catlicak gibi oldum ilac yaramadı banaİlaç bittikten sonra 3-7 gün içinde adet olunur diye yazıyor sizin de bi iki gün içerisinde olacaktır diye tahmin ediyorum
Bende aynı durumdayim bugün ilaç biteli 14 gün oldu ve hala adet olmadımInsallah gelir. şiştim resmen catlicak gibi oldum ilac yaramadı bana
Merhaba sizin kendi açtığıniz konuydu galiba yazdım doktora gidicem yazmışsınız en son gittiniz mi acaba ?Bende aynı durumdayim bugün ilaç biteli 14 gün oldu ve hala adet olmadım
Bugün gideceğim bakalım ne diyecek doktor hiç böyle bu ilaç beni geciktirmezdi 1 hafta içinde adet oldururduMerhaba sizin kendi açtığıniz konuydu galiba yazdım doktora gidicem yazmışsınız en son gittiniz mi acaba ?
Hamile olabilirmisiniz? Doktor nediyecek acaba sonucu burayada yazabilirmisiniz. Ben ilk defa kullandım duphastonuBugün gideceğim bakalım ne diyecek doktor hiç böyle bu ilaç beni geciktirmezdi 1 hafta içinde adet oldururdu
Test yapıyorum hiç birşey çıkmıyor testlerfe olsa çıkardı diye düşünüyorum ama saat iki de doktor randevum var buraya da yazarım tabikiHamile olabilirmisiniz? Doktor nediyecek acaba sonucu burayada yazabilirmisiniz. Ben ilk defa kullandım duphastonu
Onlar yinede kanda bakar galiba hayırlısıTest yapıyorum hiç birşey çıkmıyor testlerfe olsa çıkardı diye düşünüyorum ama saat iki de doktor randevum var buraya da yazarım tabiki
Kist oluşmuş o yüzden olamamisim malesef tekrar sokturcu verdiOnlar yinede kanda bakar galiba hayırlısı
Hay allah cok gecmis olsun. benim yumurtam buyuyememisti bile. Beklicem ben mecburen bir süre daha olmadi gidicem belki banada söktürücü verirKist oluşmuş o yüzden olamamisim malesef tekrar sokturcu verdi
Zor bu işler ya vallahi artık çocuk olsa da kurtulsam diye bekliyorumHay allah cok gecmis olsun. benim yumurtam buyuyememisti bile. Beklicem ben mecburen bir süre daha olmadi gidicem belki banada söktürücü verir
Bende aynı durumdayım hep bir umut elimizden geleni yapıyoruz ama iste birazda olan bize oluyor bu süreçteZor bu işler ya vallahi artık çocuk olsa da kurtulsam diye bekliyorum
Kesinlikle öyle bilmiyorum ya valalhi zor herseyBende aynı durumdayım hep bir umut elimizden geleni yapıyoruz ama iste birazda olan bize oluyor bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?