- 17 Ekim 2019
- 152
- 38
- 48
- Konu Sahibi Prensannesi06_
-
Bnm 2 gunum gecikti ya sizinDuphaston kullanıp adet olmayan var mı
Var BenDuphaston kullanıp adet olmayan var mı
8. Gun adet oldum rahim kalınlaştı sonunda cok şükür hayatımda ilk kez bu kadar gecikme yaşıyordum tam 70. Günde adet oldum tabi en son adetim 13 gün sürmüştüVar Ben
Benimde 2 ay oldu hala bisey yok kafayi yicem8. Gun adet oldum rahim kalınlaştı sonunda cok şükür hayatımda ilk kez bu kadar gecikme yaşıyordum tam 70. Günde adet oldum tabi en son adetim 13 gün sürmüştü
Aslanpencesiyle civanperçemi içtim 2 gün sonunda geldi bunu yapin once gebelik testi tabiBenimde 2 ay oldu hala bisey yok kafayi yicem
Yok test hep negatif yarin sogan suyuyla baslayip aslan pencesi yapim bakalimAslanpencesiyle civanperçemi içtim 2 gün sonunda geldi bunu yapin once gebelik testi tabi
Sakin soğan suyu yapma rahmi inceltiyo bizim Duphaston kullanma amacımız rahim kalinlastirmakYok test hep negatif yarin sogan suyuyla baslayip aslan pencesi yapim bakalim
Off ne yapsam ise yaramiyor amaSakin soğan suyu yapma rahmi inceltiyo bizim Duphaston kullanma amacımız rahim kalinlastirmak
Adet olduğunda birak adetin 3. Gunu doktora gitMerhabalar. Bende kullanıyorum ama sanırım bana yetersiz geldi ilaç. Adet döngüm 21 günde bir ve rahim duvarım incelmiş. Doktor, adet döngülerimi 27 - 28 güne çekmek ve rahim duvarımı kalınlaştırmak için bu ilacı verdi. 20 kapsül var, adetimin 16. günü başlayıp sabah akşam birer kapsül ile 10 gün kullanacaksın dedi. İlaç bittikten 2 3 gün sonra da adetin gelecek dedi. Yalniz ben ilacı kullanmaya başladıktan 5 - 6 gün sonra yine adet oluyorum. İlacı kesecekmiyim bu durumda ?İlaç bitmeden yarısında adetim geliyor. Doktora tekrar gidemedim sormak için. Ama eczacı ilaç sana yetersiz gelmiş olabilir dedi ve biz bu ilacı yumurta çatlatmak için veriyoruz senin yumurtan çatlıyor demekki dedi. Anlayamadım yaaa. Sizce kullanmaya devam edip adet olduğumda bıraksammı ?
Sen civanpercemi testere dişli aslan pençesi yapOff ne yapsam ise yaramiyor ama
Hamiellik mi yaratoyor pco olanlar da ise yariyor muSen civanpercemi testere dişli aslan pençesi yap
Nasil yani dontor rahim kalinlasmasi icin mi verdi onu sana8. Gun adet oldum rahim kalınlaştı sonunda cok şükür hayatımda ilk kez bu kadar gecikme yaşıyordum tam 70. Günde adet oldum tabi en son adetim 13 gün sürmüştü
Onceden denemistim bebek icin onu pek ise yaramamisti baslayalimSen civanpercemi testere dişli aslan pençesi yap
Evet Duphaston rahim kalınlaşması icin verdi adet olmuyordum rahim ince olduğu için rahim kalınlaştı adet oldum Duphaston sayesindeNasil yani dontor rahim kalinlasmasi icin mi verdi onu sana
Hmm bana da verdi duphaston pcos var bende adet duzenleyici icin verdi bana daEvet Duphaston rahim kalınlaşması icin verdi adet olmuyordum rahim ince olduğu için rahim kalınlaştı adet oldum Duphaston sayesinde
Merhaba hamile kalmışsınız hayırlı olsun ne yaptınız aslanpencesi miOnceden denemistim bebek icin onu pek ise yaramamisti baslayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?