Duphaston

Ben klomen ve duphaston kullandım hangisi kist yaptı bilmiyorum o ay kist oluştu sonrası rahim filmi işte

Merhabalar. Bende kullanıyorum ama sanırım bana yetersiz geldi ilaç. Adet döngüm 21 günde bir ve rahim duvarım incelmiş. Doktor, adet döngülerimi 27 - 28 güne çekmek ve rahim duvarımı kalınlaştırmak için bu ilacı verdi. 20 kapsül var, adetimin 16. günü başlayıp sabah akşam birer kapsül ile 10 gün kullanacaksın dedi. İlaç bittikten 2 3 gün sonra da adetin gelecek dedi. Yalniz ben ilacı kullanmaya başladıktan 5 - 6 gün sonra yine adet oluyorum. İlacı kesecekmiyim bu durumda ?İlaç bitmeden yarısında adetim geliyor. Doktora tekrar gidemedim sormak için. Ama eczacı ilaç sana yetersiz gelmiş olabilir dedi ve biz bu ilacı yumurta çatlatmak için veriyoruz senin yumurtan çatlıyor demekki dedi. Anlayamadım yaaa. Sizce kullanmaya devam edip adet olduğumda bıraksammı ?

Adet olduğunda birak adetin 3. Gunu doktora git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…