Duphaston

orhfeza

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
344
154
23
Bat 18 ağustostu, temmuzu değerlendirdik birkaç kez ama adet olmadım (halen). Duphaston verdi bitirdim 3-4 gün olduhâlâ gelen giden yok ben napacağımı bilmiyorum

Bat 18 ağustostu, temmuzu değerlendirdik birkaç kez ama adet olmadım (halen). Duphaston verdi bitirdim 3-4 gün olduhâlâ gelen giden yok ben napacağımı bilmiyorum
Duphaston sonrası adet gecikmesinde hemen gebelik testi yapılması lazım duphastonun içindeki progestan dan dolayı gebelik tutmuş olabilir bende uzun zaman kullandım gebelik olmadı ama adeti düzenledi

Duphaston sonrası adet gecikmesinde hemen gebelik testi yapılması lazım duphastonun içindeki progestan dan dolayı gebelik tutmuş olabilir bende uzun zaman kullandım gebelik olmadı ama adeti düzenledi
Anladım dün de pembe lekelenme oldu günlük pedde görünecek şekilde ama devamı gelmedi

Ben de duphaston kullanıyorum. 3. Kutuma başladım. Duphaston gebelik belirtisi yaşatıyor maalesef. Test alıp netleştirmek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…