DUPHASTON

lotusbocek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2025
289
61
13
Kızlar merhaba, çatlama iğnesi öncesi doktorum duphaston verdi. Rahim duvarı inceliği var bende bunun için yazdı ilacı. Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı ?

Hamilelik öncesinde içilirse, eğer hamile kalırsan bebeğin tutunmasina yardımci oluyor. Eğer hamile kalmazsan adetini vaktinde gelmesine yardimci oluyor. Ben düşük önleyici olarak her hamileligimde 4. Aya kadar içiyorum çok iyi ilaç

Teşekkür ederim

Kızlar merhaba, çatlama iğnesi öncesi doktorum duphaston verdi. Rahim duvarı inceliği var bende bunun için yazdı ilacı. Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı ?
Merhaba , bende aynı durumu yaşadım, yumurtalarım baya büyümüş ama rahim kalınlığı 5.5 o gün akşam çatlatma iğnesi verdi bende 2 gün sonrasından duphaston kullanmaya başladım sabah akşam olarak, bugün 5.günüm, sizin sonucunuz nasıl oldu? Kalınlaşmaya etkisi oldu mu?

Banada adetin 9. Günü verdi. Yumurtam 17 mmydi. Rahim duvarin 5,5du. 2 gün sonra kontrole gittim tekrar yumurtam 22 mm olmuş. Rahim duvarı da ilacın 2. Gününde 8 mm olmuştu. Güzel artmis dedi doktorum. Perşembe günü de çatlatma iğnesi yaptım bat 23 Mayıs.

Ben 10gün kullandım 11inci gün erken gebelik testi yaptım pozitif günüm geçti şuan silik kahve rengi geliyor adetim bir geçmişken kan testi yaptım 1.20çıktı sanırım biraz daha geçmesi gerekiyormuş

Ben tam 10gün kullandım adet günümü 1gün gelincede erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kanda düşük çıktı cuma tekrar yapıcam sizin kaç gün geçmişti günüm geçtikten sonra silik kahve rengi geliyor ama silik olarak sizce varmıdır

Ben tam günümde öğrenmiştim. Anlamadım kanamanız mi var.

Benim bu ay yumurtam çok hızlı büyüdü 25 olmuş ama rahim kalınlığı sadece 5.5, aynı gün çatlatma iğnesi yaptım yani ayın 5 ti, Çarşamba günü yumurta çatlayak dedi doktor, perşembe günü dupaston a başladım işe yarayacak mı bilmiyorum

Bence işe yarar benim 2 günde 8 mmye çıkarmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…