- 23 Şubat 2025
- 289
- 61
- 13
- Konu Sahibi lotusbocek
-
Teşekkür ederimHamilelik öncesinde içilirse, eğer hamile kalırsan bebeğin tutunmasina yardımci oluyor. Eğer hamile kalmazsan adetini vaktinde gelmesine yardimci oluyor. Ben düşük önleyici olarak her hamileligimde 4. Aya kadar içiyorum çok iyi ilaç
Merhaba , bende aynı durumu yaşadım, yumurtalarım baya büyümüş ama rahim kalınlığı 5.5 o gün akşam çatlatma iğnesi verdi bende 2 gün sonrasından duphaston kullanmaya başladım sabah akşam olarak, bugün 5.günüm, sizin sonucunuz nasıl oldu? Kalınlaşmaya etkisi oldu mu?Kızlar merhaba, çatlama iğnesi öncesi doktorum duphaston verdi. Rahim duvarı inceliği var bende bunun için yazdı ilacı. Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı ?
Ben 10gün kullandım 11inci gün erken gebelik testi yaptım pozitif günüm geçti şuan silik kahve rengi geliyor adetim bir geçmişken kan testi yaptım 1.20çıktı sanırım biraz daha geçmesi gerekiyormuşMerhaba , bende aynı durumu yaşadım, yumurtalarım baya büyümüş ama rahim kalınlığı 5.5 o gün akşam çatlatma iğnesi verdi bende 2 gün sonrasından duphaston kullanmaya başladım sabah akşam olarak, bugün 5.günüm, sizin sonucunuz nasıl oldu? Kalınlaşmaya etkisi oldu mu?
Ben tam 10gün kullandım adet günümü 1gün gelincede erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kanda düşük çıktı cuma tekrar yapıcam sizin kaç gün geçmişti günüm geçtikten sonra silik kahve rengi geliyor ama silik olarak sizce varmıdırHamilelik öncesinde içilirse, eğer hamile kalırsan bebeğin tutunmasina yardımci oluyor. Eğer hamile kalmazsan adetini vaktinde gelmesine yardimci oluyor. Ben düşük önleyici olarak her hamileligimde 4. Aya kadar içiyorum çok iyi ilaç
Ben tam günümde öğrenmiştim. Anlamadım kanamanız mi var.Ben tam 10gün kullandım adet günümü 1gün gelincede erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı kanda düşük çıktı cuma tekrar yapıcam sizin kaç gün geçmişti günüm geçtikten sonra silik kahve rengi geliyor ama silik olarak sizce varmıdır
Benim bu ay yumurtam çok hızlı büyüdü 25 olmuş ama rahim kalınlığı sadece 5.5, aynı gün çatlatma iğnesi yaptım yani ayın 5 ti, Çarşamba günü yumurta çatlayak dedi doktor, perşembe günü dupaston a başladım işe yarayacak mı bilmiyorumBanada adetin 9. Günü verdi. Yumurtam 17 mmydi. Rahim duvarin 5,5du. 2 gün sonra kontrole gittim tekrar yumurtam 22 mm olmuş. Rahim duvarı da ilacın 2. Gününde 8 mm olmuştu. Güzel artmis dedi doktorum. Perşembe günü de çatlatma iğnesi yaptım bat 23 Mayıs.
Bence işe yarar benim 2 günde 8 mmye çıkarmıştıBenim bu ay yumurtam çok hızlı büyüdü 25 olmuş ama rahim kalınlığı sadece 5.5, aynı gün çatlatma iğnesi yaptım yani ayın 5 ti, Çarşamba günü yumurta çatlayak dedi doktor, perşembe günü dupaston a başladım işe yarayacak mı bilmiyorum
Günde kaç tane aldınız? Ben sabah akşam birer tane kullanıyorumBence işe yarar benim 2 günde 8 mmye çıkarmıştı
dördüncü tüp bebek denememde ben de dupjhaston kullandım ve pozitif. iki embriyo transferi ikisi de tuttuKızlar merhaba, çatlama iğnesi öncesi doktorum duphaston verdi. Rahim duvarı inceliği var bende bunun için yazdı ilacı. Bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı ?
Ben gunde bir tane kullaniyorumGünde kaç tane aldınız? Ben sabah akşam birer tane kullanıyorum
Maşallahdördüncü tüp bebek denememde ben de dupjhaston kullandım ve pozitif. iki embriyo transferi ikisi de tuttu
Ben tam günümde öğrenmiştim. Anlamadım kanamanız mi var.
Evet ilk gün silik bugün biraz fazla hatta parça geldi akşam yine azaldı silikBen tam günümde öğrenmiştim. Anlamadım kanamanız mi var.
Kan testi ve ya idrar testinde ne çıktı. Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsinizEvet ilk gün silik bugün biraz fazla hatta parça geldi akşam yine azaldı silik
İdrar pozitif erken gebelik yerinde kan yapmadım biraz geçsin dedimKan testi ve ya idrar testinde ne çıktı. Kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsiniz
Gecikmen varmi Dr gitmelisin. Düşük önleyici bişeyler verir. Ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik galibaİdrar pozitif erken gebelik yerinde kan yapmadım biraz geçsin dedim
Kanama çok az önce kahve rengi sonra bir parça küçük şimdi yine az ama ağrı hiç yokGecikmen varmi Dr gitmelisin. Düşük önleyici bişeyler verir. Ama büyük ihtimalle kimyasal gebelik galiba
4gün üzerine oldumKanama çok az önce kahve rengi sonra bir parça küçük şimdi yine az ama ağrı hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?