Duphaston

Gebelik için duphaston kullanan var mı aranızda
Ben 2 kutu dıphaston bitirdim daha önce düşük yaptığım için şuan göğüs dolgunluğu kasık ağrısı bel ağrısı var test yaptım 2 tane ikiside silik çıktı adetime 8 gün var hamilemiyim bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_9611.webp
    29 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_9619.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 13
Markası ne testlerinizin? Eğer bozuk kötü marka değillerse evet gebelik var diyebilirim duphastonu kafanıza göre mi kullandınız pik görünce kaç gün sonrasında başladınız

Markası ne testlerinizin? Eğer bozuk kötü marka değillerse evet gebelik var diyebilirim duphastonu kafanıza göre mi kullandınız pik görünce kaç gün sonrasında başladınız
Başka markayla da deneyim öyleyse, bu markanın bozuk olduğunu söyleyenler de var. Ben de kullandım bende bozuk çıkmadı negatifti. Negatif çıktı ama arada bozuk denk gelenler varmış. İnşallah doğrudruuinşallah vardır gebelik

Gebelik için duphaston kullanan var mı aranızda
gebelik için değil ama gebelik esnasında kanamam olduğu için kullanıyorum ben. 1 boş gebelik sonrası oluşan kisti eritmesi için vermişti bide doktor adet söktürücü olarak da kullanılıyor. onu kullanmayı bırakınca zaten adet oluyorsun. Gebeliğe hazırlık için sorduysanız hiç duymamıştım progesteron seviyeniz mi düşük çıktı?

Hayır aslında şey dedi doktorum belki dölleniyordur ama tutunamıyordur dedi tutunmasına yardımcı olmak için ama bende faydası olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…