Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 2 kutu dıphaston bitirdim daha önce düşük yaptığım için şuan göğüs dolgunluğu kasık ağrısı bel ağrısı var test yaptım 2 tane ikiside silik çıktı adetime 8 gün var hamilemiyim bilmiyorum
Ben 2 kutu dıphaston bitirdim daha önce düşük yaptığım için şuan göğüs dolgunluğu kasık ağrısı bel ağrısı var test yaptım 2 tane ikiside silik çıktı adetime 8 gün var hamilemiyim bilmiyorum
Markası ne testlerinizin? Eğer bozuk kötü marka değillerse evet gebelik var diyebilirim duphastonu kafanıza göre mi kullandınız pik görünce kaç gün sonrasında başladınız
Markası ne testlerinizin? Eğer bozuk kötü marka değillerse evet gebelik var diyebilirim duphastonu kafanıza göre mi kullandınız pik görünce kaç gün sonrasında başladınız
Başka markayla da deneyim öyleyse, bu markanın bozuk olduğunu söyleyenler de var. Ben de kullandım bende bozuk çıkmadı negatifti. Negatif çıktı ama arada bozuk denk gelenler varmış. İnşallah doğrudruuinşallah vardır gebelik