sacma bence ne alaka hap kullananlarin yada hastalik olanlarin yumurtaliklari tembellesir,,ama belki yastan ötürü sana öle diyo olabilirler cünkü yas ilerledikce yumurta rezervleri azalio...
yanliz anlamadim yani sadece geri ceklime yöntemiyle nasil bunu basardiniz valla bravo..demekki allahin hikmeti kismet olmayinca böyle seyler ise yario..kimileri nasil korunsada bebegi oluo...
insallah düsündügünüz zamanda bebek sahibi olursunuz
teşekkürederim canım İnşaAllah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin Rabbim herkese,bide maalesef başaramadık bu yöntemle 5 sene ben ilk yıl hamile kaldım, sonrada eşim üstün gayret göstermeye başladı.Benimde içimi rahatlatan yaşım 30 da olsa gayet sağlıklıyımdır MAŞAALLAH.Sigarada içmiyorum ve bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum.
teşekkürederim canım İnşaAllah hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin Rabbim herkese,bide maalesef başaramadık bu yöntemle 5 sene ben ilk yıl hamile kaldım, sonrada eşim üstün gayret göstermeye başladı.Benimde içimi rahatlatan yaşım 30 da olsa gayet sağlıklıyımdır MAŞAALLAH.Sigarada içmiyorum ve bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?